Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bajban vagyok, lebuktam. Mit mondhatnék még?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A történetem annyi, hogy a párommal már 2 éve nincs semmi, hozzám sem ér, egy jó szava nincsen. Egyre nyomorultabban éreztem magam, nőnek semmiképp. Van egy lassan 2éves gyerekünk. Felregisztráltam társkeresőre kb 1 hétig voltam fent, csak beszélgettem és jól esett, hogy van aki nőként kezel. Szemét voltam igen, mert csak etettem a férfiakat és sosem találkoztam volna. Hazudtam nekik, hazudtam a legjobb barátnőmnek is, hogy ó igen találkoztam is, mert nem akartam hogy lúzernek nézzen. ezt le is zártam mert bűntudatom lett és elég is ebből. ma a párom belenézett a telefonomba amíg én boltban voltam és megtalálta az üzeneteket amik még megvoltam a facebookomban, én el is felejtettem ezeket mert ez már kb fél éve volt. Nagy balhé nem volt csak hogy költözzek most azonnal és nem hisz nekem amit nem csodálok mert mást olvasott. nagyon félek, hogy kirak és a gyerekem nélkül. borzasztóan sajnálom amit tettem. :( mit mondjak neki? mit tegyek?2015. nov. 3. 10:23
11/11 anonim válasza:
"szakítás után legtöbbször az anyának ítélik a gyereket "
Annak ítélik, aki leginkább foglalkozott vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!