Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bajban vagyok, lebuktam. Mit mondhatnék még?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A történetem annyi, hogy a párommal már 2 éve nincs semmi, hozzám sem ér, egy jó szava nincsen. Egyre nyomorultabban éreztem magam, nőnek semmiképp. Van egy lassan 2éves gyerekünk. Felregisztráltam társkeresőre kb 1 hétig voltam fent, csak beszélgettem és jól esett, hogy van aki nőként kezel. Szemét voltam igen, mert csak etettem a férfiakat és sosem találkoztam volna. Hazudtam nekik, hazudtam a legjobb barátnőmnek is, hogy ó igen találkoztam is, mert nem akartam hogy lúzernek nézzen. ezt le is zártam mert bűntudatom lett és elég is ebből. ma a párom belenézett a telefonomba amíg én boltban voltam és megtalálta az üzeneteket amik még megvoltam a facebookomban, én el is felejtettem ezeket mert ez már kb fél éve volt. Nagy balhé nem volt csak hogy költözzek most azonnal és nem hisz nekem amit nem csodálok mert mást olvasott. nagyon félek, hogy kirak és a gyerekem nélkül. borzasztóan sajnálom amit tettem. :( mit mondjak neki? mit tegyek?2015. nov. 3. 10:23
1/11 aperitif válasza:
Ha két éve nincs hozzád egy jó szava sem, akkor jobban jársz, ha összemotyózol, fogod a gyereket, és elmész, persze csak ha van hova. Elegánsabb lett volna, ha nem csinálod ezt a hülyeséget, és emelt fővel tudsz kilépni a kapcsolatból, de most már mindegy. Tudod, nem elég tisztességesnek lenni, tisztességesnek is kell látszani, tartja a mondás.
2/11 anonim válasza:
Soha semmit nem csinálsz az életben normális emberi módon. Kezd elölről az egészet. Mondjuk menj el pszichológushoz vagy önismereti csoportba.
3/11 anonim válasza:
A párod két éve nem ér hozzád? Mi francért vagy vele? Nyugodtan vágd a fejéhez, hogy ha rendszeresen megdugna, akkor eszedbe sem jutna ilyesmit csinálni!
4/11 anonim válasza:
Szoval egy ujjal nem er hozzad, de ha otthagyod a telefonod akkor gyors lecsekkolja a F.book uzeneteid. Birtokvagy es rogtonitelkezes az van a szegyentelenbe, csak a mulasztasa sulya majdnem azonos azzal amit te csinaltal.
5/11 anonim válasza:
Tehát ha jól értem, nagyjából két éve összehoztatok a pároddal egy gyermeket, és azóta "nincs semmi, hozzám sem ér, egy jó szava nincsen". Jó lenne tudni milyen volt a kapcsolatotok előtte, de feltételezem akkor még minden rendben volt. Nem ártott volna felnőttként viselkedni, és amikor észrevetted a változást, megbeszélni a "pároddal" a dolgokat. Akkor kellett volna helyretenni a dolgokat, ha pedig nem sikerül, nehéz szívvel, de inkább elengedtétek volna egymást. Szerintem ez lett volna a felnőtt megoldás, de ti nem ezt tettétek, ezért kicsit félresiklottak a dolgok. Viszont azt nem értem, hogy bírtátok így ki két évig.
6/11 anonim válasza:
Párod nagy tahó, de kis túlzással megérdemlitek egymást, mert Te meg hazug, magamutogató ripacs vagy ezzel a "csak etettem a férfijjakat" hozzáállásal.
7/11 anonim válasza:
Ez a kapcsolat már mindenképpen megérett a pusztulásra. A gyerek miatt nem kell aggódnod, szinte automatikusan az anyának ítéli a bíróság. Szívni csak a pasid fog, a közös ganéságotok miatt.
8/11 anonim válasza:
Na és az ilyennek még gyereke is van...
hülye vagy és leginkább azért mert hazudsz ilyenekben amikben nincs semmi ha csak beszélgetsz,másrészről meg hagyd el a "párod" vagy inkább lakótársad nert nincs értelme vele lenned.Aztán randizhatsz kedvedre.
9/11 anonim válasza:
Hagyd ott a telefonodat megint, belépve ide ehhez a kérdéshez.
10/11 anonim válasza:
Nem vagy egy kis angyal azok alapján amit tettél, de ha 2 éve nem működik sehogy a kapcsolatotok, miért vagytok még együtt? Vagy próbáljátok meg jobbá tenni a kapcsolatot, hogy működjön is, és ne csak lakótársakként éljetek egymás mellett, vagy inkább engedjétek el. egymást szerintem... Mondjuk nekem fura hogy két éve szexuálisan sem érdeklődik irántad.... Nem lehet hogy van valakije? Amúgy jobb, ha tudod válás, szakítás után legtöbbször az anyának ítélik a gyereket úgy tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!