Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek hogy a parom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy a parom kevesbe legyen ennyire gondoskodo?

Figyelt kérdés
3 éve élek együtt a parommal es eddig nem tudtam miért érzem egyre hidegebbnek a kapcsolatunkat reszemről(férfi), Ő egy vegtelenül jószívű segítőkész, jólelkű és gondoskodó lány, de már annyira hogy, kellemetlenül érzem magam miatta, és nem érzem már azt mint az elején hogy, küzdenem kellene a kapcsolatunkért, nagyon ellustultam és emiatt hidegnek is érzem a kapcsolatunkat, túl monoton lett, semmihez nincs kedvem vele, és a szex sem olyan jó, mindent megtesz amire kérem, és már ott tartunk hogy nagyon minimális dolgokat teszek meg érte. Erős jellem vagyok, biztonsagba érzi magát mellettem, én intézem a dolgainkat, vigyázok rá, felnéz rám. 26 éves vagyok Ő pedig 23 éves. Néha jól esne ha kicsit kelletné magát, vagy visszaszólna ellenkezne velem, kicsit parancsoló típus vagyok, Ő pedig alázatos lány, sokszor a mi érdekünkért vagyok ilyen, magamra ismertem abban is hogy túl vaskalapos vagyok, katonás pedáns rendet követelek tőle. Két részre van osztva a kötelezettségeink, Övé a takarítás és a főzés, enyém pedig a felújítás, javítás hivatalos ügyek intézése. Sokszor sajnos nem fordítunk elég időt a szórakozásra. Nincsenek közös programjaink, hébe hóba koncertre járunk és van egy kis baráti körünk akikkel eljárunk sörözni. Hát ennyi lenne.

2015. okt. 29. 15:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%

Ha meg kelletné magát és ellenkezne, akkor meg azért járnál ide sírni, h már nem olyan, mint volt.

Neked az kell, ami nem lehet a tiéd helyett, hogy értékelnéd ami van.

Mit tehetnél? Őszintén? Szakíts vele. És ez most komoly. Egy idő múlva ráunsz, h egyáltalán ágyba bújj vele. Elmondásod alapján nem egy hülye. Ha látja, hogy nem akarod, akkor majd ő fog, mert nem értékeled eléggé, és más után néz, akinek adhat eleget a szerelméből és a törődéséből, úgy, h ne kelljen megjátszania, h nem kell neki a férfi.

2015. okt. 29. 16:15
 2/16 anonim ***** válasza:
95%

Tehát nem teszel semmit a kapcsolatért, és csodálkozol, hogy ellaposodott...

Tudod, az érzések a TE tetteidből lesznek, nem a másikéból. Én, amikor úgy érzem, hogy kicsit is kezd laposodni a kapcsolat, elkezdek dolgozni rajta, kedveskedni a páromnak, törődni vele, közös programokat csinálni, és csodák csodája, újra és újra beleszeretek. Ez így működik...

2015. okt. 29. 16:16
 3/16 A kérdező kommentje:
próbaltam neki elmondani h mással valószínüleg boldogabb lenne es szakítanunk kell, de görcsösen ragaszkodik hozzám, és nem hajlandó belátni hogy baj van.
2015. okt. 29. 16:28
 4/16 A kérdező kommentje:
az meg egy másik lapra tartozik h te neked milyen a kapcsolatod, egy fikarcnyit sem érdekel a te gondod bajod, nem volt kötelező válaszolni a kérdésemre, én ilyen vagyok aki elfogad így az tegye, de ne tegye tönkre magát.
2015. okt. 29. 16:30
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem el kell magyaráznod, h mással boldogabb lenne, csak simán őszintén leülni vele és szakítani. Neked az kell, hogy agyba főbe hülyítsen egy lány, hogy utána futkoshass utána, mint egy kis pincsikutya.

Neki meg az kell, hogy vlki értékelje őt. Ezt nálad nem kapja meg.

Tapasztalatból mondom, h szakíts vele, mert csak még jobban bántani fogod! Ha tiszteled és becsülöd annyira, hogy korrekt legyél vele. De készülj fel rá, hogy egy darabig egy bunkónak fog tartani, hiszen Te nem értékelted az erőfeszítéseid.

És arra is készülj fel, h vélhetően vissza fogod őt még ezerszer sírni, mikor az ezredik nő nyalatja fel Veled a padlót! (szintén tapasztalat)

2015. okt. 29. 16:36
 6/16 A kérdező kommentje:
Ezt az utolsó kommentet már tudom értékelni, elgondolkodom rajta. A baj az és ezzel bezárul az ördögi kör hogy, könyörög, ne szakítsak vele mert Ő így boldog ahogy vagyunk. Odáig fajul hogy sír is. egy törékeny lány és nagyon megsajnálom ilyenkor. Nem tehetek róla nem vagyok elég erős hogy ilyenkor hátat fordítsak neki.
2015. okt. 29. 17:13
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Fene a jó dolgodat b+ :D

Szegény lány,túl tökéletes akar lenni számodra.

Szakíts vele mielőbb , és keress magadnak egy manipulatív dominát, vele majd jól megleszel, ha kicsit lexar, meg átbax néha.

Ember, agyadra ment a jólét.

Komoly vagy.

Gondolkozz kicsit!!!

Szereted te ezt a lányt egyáltalán?

Ez itt a kérdés.

2015. okt. 29. 19:24
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Erre gondolom azt mondani, hogy valahogy nem illetek egymáshoz.

Neki ugyan Te vagy az, aki és ami kell, Te testesíted meg számára a biztonságot, az imádatot, neki elég annyi, hogy mellette vagy. Emiatt és az alapvetően behódoló, megjuhászodó személyisége miatt megtesz mindent neked/érted, tulajdonképpen nem is veszi észre talán azt, amit Te magadról vallassz (pl. parancsoló vagy, stb.)

Ez számodra azonban - függetlenül attól, hogy mindent megtesz - nem elég. Neked más kell. Más személyiségű, más mentalitású nő. Ezért nem is küzdesz, mert a mostani felállást unalmasnak tartod. Ott meg már sajnos tényleg baj van, ha 26 évesen a szexet sem tartod jónak.

Két dolog történhet:

1. egyszer, ha idősebb lesz, öntudatára ébred és rájön, hogy kihasználható, és fellázad önmaga ellen is és rájön, hogy mennyire alárendelte magát egy másik embernek. De ez csak akkor történhet meg, ha mégis együtt maradtok és folytatódik a mostani felállás; vagy

2. átrágjátok magatokat azon, hogy ez kinek mennyire jó, ki hogy érzi magát a kapcsolatban és persze jó lenne teljesen őszintének lenni.

Mindketten fiatalok vagytok, valamint olyan nagyon hosszú ideig sem vagytok együtt. Én megadnám az esélyt magamnak és a nőnek is, hogy mind stílusban, mentalitásban jobban passzoló társat keressek-találjak, akivel nem monotonak, unalmasak a mindennapok.

2015. okt. 30. 10:31
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy neked kell jobban megfontolni a döntést, mert láthatóan a lánynak így jó, ahogy van. Sőt. Még így is ragaszkodik hozzád. Neked kell elmagyarázni számára, hogy a jelenlegi kapcsolatotok minőségét megértse, átlássa. Biztosan szörnyű nehéz lenne egy ilyen - másoknak főnyeremény nőt - ilyen témájú komoly beszélgetésbe vonni, azonban látni kell, hogy a sírással, könyörgésével maga mellett tart téged, ami viszont neked megintcsak nem jó. Írj pro és kontra listát magadban, hogy miért lenne érdemes vagy nem érdemes folytatni a kapcsolatot. És persze hosszú távban gondolkodj, ilyen szemmel nézd. Ha érdemes, akkor hajrá, dolgozzatok a kapcsolaton, és ehhez neked is változnod kell, több figyelem, kevesebb vasakarat a lány felé. Ha nem látod érdemesnek, akkor viszont ne húzd a rétestésztát, az senkinek nem jó.
2015. okt. 30. 10:34
 10/16 anonim ***** válasza:
78%

Nekem a kérdező egy unszimpatikus ember. Építő jellegű kritikákra támad, visszapofázik, egészen biztos nem egyenes ember. Ja és azért az esti ingyen punci nem lehet rossz, mert gyáva lépni, és idejár sírni, mert egy határozatlan szardarab. :D

Kellemes napot sziasztok!

2015. okt. 30. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!