Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti örülnétek ha felmennének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti örülnétek ha felmennének hozzátok?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 9 hónapja lakok együtt és a szülei úgy érzem hogy nem bírnak engem túlságosan.A nővére pasijával mindig jól elhaverkodik az apja meg ah anyja is jól elbeszélget de én amikor múltkor is ott voltam náluk szinte hozzám se szólt egyik se csak ott ültem a kanapén,mintha ott se lennék.Pedig sok mindenben segítettem az anyjának is.Múltkor viszont szóba jött hogy feljönnének a szülei ide hozzánk vagyis pontosabban az én lakásomba hogy megnézzék de annélkül hogy én hívtam volna őket ők jelentgetik ki hogy jönnének.Egyáltalán nem akarom hogy ide jöjjenek.Ti örülnétek neki?Felengednétek hozzátok?
2015. okt. 15. 08:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Te lakásod, de ha a barátnőddel élsz ez ezzel jár normális esetben, főleg, hogy már nem 2 hete éltek együtt; kicsit fura, hogy úgy gondolod engedély kellene tőled, hogy a barátnőd az otthonába ne látogassák meg a szülei, családjáról van szó, nem ezeridegenről. Te ha a barátnőd lakásában élnél s engedélyt kellene kérj, hogy meglátogassanak a szüleid akkor az neked, hogy esne?
2015. okt. 15. 08:49
 2/7 anonim ***** válasza:

a saját terepeden talán könnyebben megpuhítod őket...

talán itt az esély arra, hogy tényleg megismerjenek és ne csak levegőnek nézzenek...

22F

2015. okt. 15. 08:54
 3/7 anonim válasza:
0%
Én azon csodálkozom, hogyhogy nem volt természetes, hogy még az összeköltözés időszakában (vagy uram bocsá' előtt) meghívd a szüleit, hogy lássák, hova viszed a lányukat. Ez egy alapvető gesztus kellett volna, hogy legyen.
2015. okt. 15. 09:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Én engedném a helyedben,sőt meghívnám őket egy megbeszélt időpontban hétvégi ebédre.

Hidd el bevágódnál náluk.

2015. okt. 15. 09:34
 5/7 omba ***** válasza:

Én nem nagyon kedvelem az ezeket a hívatlan vendégeket, most persze úgy tűnik jó lehetőség, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz...

De mondjuk komoly lesz a dolog, összeházasodtok, gyerek, vagyis új család lesztek, és akkor is csak úgy beállítanak, - na az cinkes.

2015. okt. 17. 15:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha kezdettől nem kedvelnek értem, hogy nem szívesen látod őket, főleg alkalmatlan időpontban. Ha jó lenne a viszony, ennek nem így kellett volna alakulnia. Valószínűleg érzik, hogy Te magadtól nem hívnád meg őket, ezért állítanak kész tények elé. Mondjuk elég erőszakos megoldás, de a barátnőddel elbeszélgetnék a helyedben az egész helyzetről, mert gondolom nem véletlen, hogy így alakultak a dolgok.Meg kéne tudnod mit nem szeretnek benned. De 1 évben egyszer sajna el kell tudni viselni a szüleit ha vele tervezel hosszú távra, legyen az mondjuk a karácsony.
2015. okt. 18. 00:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Biztos a gyémántos fülcsid, a pemzli frizurád és a herezacskó szétválasztó passzentos farmernacid nem tetszik nekik. :D

Szerinted,ha most ezt elutasítod milyen helyzetbe hozod magad? Még rosszabba,mint amilyenbe most vagy.

Csak szólok,hogy ne legyen gyanúsan nagy a rend. De azért ne heverjenek szana szét a vonalkódos alsógatyák!

2015. okt. 20. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!