Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti örülnétek ha felmennének hozzátok?
Te lakásod, de ha a barátnőddel élsz ez ezzel jár normális esetben, főleg, hogy már nem 2 hete éltek együtt; kicsit fura, hogy úgy gondolod engedély kellene tőled, hogy a barátnőd az otthonába ne látogassák meg a szülei, családjáról van szó, nem ezeridegenről. Te ha a barátnőd lakásában élnél s engedélyt kellene kérj, hogy meglátogassanak a szüleid akkor az neked, hogy esne?
2015. okt. 15. 08:49
a saját terepeden talán könnyebben megpuhítod őket...
talán itt az esély arra, hogy tényleg megismerjenek és ne csak levegőnek nézzenek...
22F
2015. okt. 15. 08:54
3/7 anonim válasza:
Én azon csodálkozom, hogyhogy nem volt természetes, hogy még az összeköltözés időszakában (vagy uram bocsá' előtt) meghívd a szüleit, hogy lássák, hova viszed a lányukat. Ez egy alapvető gesztus kellett volna, hogy legyen.
2015. okt. 15. 09:16
Én engedném a helyedben,sőt meghívnám őket egy megbeszélt időpontban hétvégi ebédre.
Hidd el bevágódnál náluk.
2015. okt. 15. 09:34
Én nem nagyon kedvelem az ezeket a hívatlan vendégeket, most persze úgy tűnik jó lehetőség, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz...
De mondjuk komoly lesz a dolog, összeházasodtok, gyerek, vagyis új család lesztek, és akkor is csak úgy beállítanak, - na az cinkes.
2015. okt. 17. 15:41
Ha kezdettől nem kedvelnek értem, hogy nem szívesen látod őket, főleg alkalmatlan időpontban. Ha jó lenne a viszony, ennek nem így kellett volna alakulnia. Valószínűleg érzik, hogy Te magadtól nem hívnád meg őket, ezért állítanak kész tények elé. Mondjuk elég erőszakos megoldás, de a barátnőddel elbeszélgetnék a helyedben az egész helyzetről, mert gondolom nem véletlen, hogy így alakultak a dolgok.Meg kéne tudnod mit nem szeretnek benned. De 1 évben egyszer sajna el kell tudni viselni a szüleit ha vele tervezel hosszú távra, legyen az mondjuk a karácsony.
2015. okt. 18. 00:39
Biztos a gyémántos fülcsid, a pemzli frizurád és a herezacskó szétválasztó passzentos farmernacid nem tetszik nekik. :D
Szerinted,ha most ezt elutasítod milyen helyzetbe hozod magad? Még rosszabba,mint amilyenbe most vagy.
Csak szólok,hogy ne legyen gyanúsan nagy a rend. De azért ne heverjenek szana szét a vonalkódos alsógatyák!
2015. okt. 20. 17:46
Kapcsolódó kérdések: