Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek kérdezzem meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kérdezzem meg tőle? Többi lent!

Figyelt kérdés

Több mint egy hónapja beszélgetek egy nővel, egy társkeresőn írtm rá aztán még aznap átmentünk faceookra. Ő Németországban dolgozik és szeretnénk találkozni. Majdnem sikerült, de nem tudott mégsem haza jönni. Elvileg hetente haza tudnnak jönni, ha nincs annyi munka. Lovardában van egyébként. Én Bp-en élek, dolgozok. Felhozta 1x, hogy ha arról lenne szó kimennék-e vele Németországba, én azt válaszoltam, hogy igen. Ő meg írta, hogy akkor visszatérünk erre. De ugyan akkor szeretne is haza költözni és itthon vállalni munkát. Van neki 2 lánya az egyik 4 a másik 5 éves. Mindketten 27 évesek vagyunk. Engem nem zavarnak a lányai. Mamájukkal vannak a gyerekek.

Szerintetek kérdezzek rá, hogy kitudna-e vinni?

Még nem találkoztunk. Mondjuk az első találkozás után menjek ki vele?

2015. okt. 11. 17:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó az ha nem zavarnak, de mi lenne ha a gyerekek az anyjukkal élnének? Gondolom a nő se azért csinált mindjárt kettőt, hogy a mamának legyen foglalkozása. Szerintem korai kimenni még, ha úgy érted, hogy összeköltözni s nagyszereem s minden...viszont ha azt akarod, hogy segítsen neked kint munkát találni, egyengetni az utat akkor arra nem korai, csak tudja ő is, hogy mire számítson.
2015. okt. 11. 17:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Azért dolgozik külföldön, hogy a gyerekeket meg magát tudja segíteni, hisz egyedülálló anya. Persze szeretne velük lenni és nem a nagyinak szülte öket. Ezért is van az, hogy haza is jönne. Munkát illetően, oda hívott ahol ő van. Nekem van állásom itthon :)
2015. okt. 11. 18:05
 3/8 omba ***** válasza:

Ha addig nem zavarnak a lányai, míg nincsenek együtt, akkor az nem egy komoly alap- a nő szemszögéből gondolom.

És, ha az első találkozás tiszta gáz lesz?

Hogy tudna kivinni? - Betesz a kocsijába, vagy vigyen ki magához, hogy hátha találsz munkát?

2015. okt. 12. 07:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Mit nem tudsz felfogni az agyaddal? Fiatal anya aki egyedul maradt a gyerekeivel es ezert egy ismerose elvitte ki dolgozni. Nem jo kedvebol ment el es hagyta itt a gyerekeit.... azert valasztotta ezt az utat mert akkor maradt egyedul es gyorsan kellet lepni. Ha ettol szamodra rossz anya akkor sajnalom h ennyi empatia fert beled. Szeretne veluk lenni es lesz is de penz kell.... nem kioktatast kertem hanem valaszt az en kerdesemre.
2015. okt. 12. 08:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Oda vinne ahol o van. Ne legyel mar ennyire hugy agyu, h mindent a sszadba keljen ragni.... ne is irjal inkabb! Koszi
2015. okt. 12. 08:15
 6/8 omba ***** válasza:

"Engem nem zavarnak a lányai. Mamájukkal vannak a gyerekek"

azt kérdeztem, hogy ezért nem zavarnak? :D

Oda vinne, ahol van... gondoltam, hogy nem egy menekülttáborba - azt kérdeztem, hogy azért vinne ki, hogy örüljön neked, vagy valami munkád is volna ott.

De már értem.

2015. okt. 12. 08:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Ok, ha érted akkor lapozz tovább. DE azért válaszolhatnál is előtte, de csak akkor, ha van valami értelmes érved és gondolatod. :)
2015. okt. 12. 09:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha még nem is találkoztatok, akkor felesleges felhozni, csak az sütne belőle, hogy érdekből vagy rá kíváncsi. Ha találkoztatok, kölcsönös a vonzalom, dúl a szerelem, még mindig utána mehetsz. :)
2015. okt. 12. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!