Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kérdezzem meg tőle? Többi lent!
Több mint egy hónapja beszélgetek egy nővel, egy társkeresőn írtm rá aztán még aznap átmentünk faceookra. Ő Németországban dolgozik és szeretnénk találkozni. Majdnem sikerült, de nem tudott mégsem haza jönni. Elvileg hetente haza tudnnak jönni, ha nincs annyi munka. Lovardában van egyébként. Én Bp-en élek, dolgozok. Felhozta 1x, hogy ha arról lenne szó kimennék-e vele Németországba, én azt válaszoltam, hogy igen. Ő meg írta, hogy akkor visszatérünk erre. De ugyan akkor szeretne is haza költözni és itthon vállalni munkát. Van neki 2 lánya az egyik 4 a másik 5 éves. Mindketten 27 évesek vagyunk. Engem nem zavarnak a lányai. Mamájukkal vannak a gyerekek.
Szerintetek kérdezzek rá, hogy kitudna-e vinni?
Még nem találkoztunk. Mondjuk az első találkozás után menjek ki vele?
Ha addig nem zavarnak a lányai, míg nincsenek együtt, akkor az nem egy komoly alap- a nő szemszögéből gondolom.
És, ha az első találkozás tiszta gáz lesz?
Hogy tudna kivinni? - Betesz a kocsijába, vagy vigyen ki magához, hogy hátha találsz munkát?
"Engem nem zavarnak a lányai. Mamájukkal vannak a gyerekek"
azt kérdeztem, hogy ezért nem zavarnak? :D
Oda vinne, ahol van... gondoltam, hogy nem egy menekülttáborba - azt kérdeztem, hogy azért vinne ki, hogy örüljön neked, vagy valami munkád is volna ott.
De már értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!