Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözés után nálatok ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés után nálatok ez hogyan működik? Van olyan fiók/szekrény amibe nem nézhet bele a párotok?

Figyelt kérdés

Ha nem közösen kerestek albérletet, hanem úgy költöztök össze, hogy az egyikőtök már előtte ott lakott, és az ő cuccai már ott vannak. Ebben az esetben az újonnan beköltöző fél tudja, hogy a párja melyik szekrényben mit tárol? Megnézhetem mi hol van, vagy csak a sajátomhoz nyúlhatok?

Kicsit rendbe akartam rakni a fiókokat, szekrényeket mert elég nagy a rendetlenség bennük, és azt mondta hogy kutakodok a cuccai közt. Ezek szerint van valami titkolni valója? Ti mit gondolnátok ilyen esetben? Nektek van olyan szekrényetek, fiókotok, amibe nem nézhet/nyúlhat be az akivel együtt éltek?

2015. okt. 10. 17:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy semmi titkolni valóm nincs. Felőlem belenézhet bárhova, szekrény, laptop, telefon, bármi.
2015. okt. 10. 18:24
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
Igen van, a condomos fiokom. Tudta mi van benne es hogy abban csak az van. Egyszer mikor rendetrakott poenbol szin szerin renbe akarta tenni oket igy sikeresen osszekeverte az almas, bananos, csokis, epres, foszforeszkalo es ultravekony ovszereket. Azota nem engedem, hogy ott nyulkaljon.
2015. okt. 10. 18:27
 13/15 anonim ***** válasza:

*szerint, rendbe

bocsi telorol irtam

2015. okt. 10. 18:29
 14/15 anonim ***** válasza:
58%

Ezt a böszmeséget!

Mindenkinek vannak titkai, mi ez az álszent-felvonulás? Nem egészséges minden lapod megmutatni valakinek...

2015. okt. 10. 19:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Mindenképp fura, ha valakivel együtt élek olyan titkaim nincsenek előtte, amitől egy fiókba ne nézhetne bele. Az más kérdés hogy laptop, teló, napló privát szféra. Laptop, teló:ne tudja a jelszót, napló:lakattal megoldható. De az, hogy ne nyisd ki ezt meg azt, mert ide ne nézz be, akkor minek a közös élet? EZ kb olyan mintha lenne egy háziállatod, amit a lakás bizonyos részeire sosem engednél be. Tudom fura a hasonlat, de pl. a macska akkor érzi magát otthon, ha az egész lakást "birtokba vette". Nekem rosszul esne, ha valamire azt mondaná a pasim, hogy ide nem nyúlhatsz be, mivel egyébként is tiszteletben tartjuk egymás privát szféráját és sosem turkálok a cuccai között. De neki is jó, ha elrakom a tiszta ruhát a helyére. Arra kell csak figyelnem, hogy a most mosott megy mindig alulra, hogy meglegyen a körforgás. A pasidnak valamiért rossz a lelkiismerete, de a sánta kutya előbb-utóbb úgyis lebukik....
2015. okt. 18. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!