Mivel vegyem ki a fekete filcfoltot a laminált hófehér szekrény felületéről?
Hát nem tudom. Vannak ilyen házi megoldások, XD
Nem tudom, de a parfüm, sprayben lévő dolgok nem tesznek jót a filcnek és szerintem le jönnek.
Vagy esetleg egy sima ablaklemosó szert a felületre felvinni, majd valami textíl esetleg egy sima papírtörlővel ledörzsölni. Ha marhaságot mondtam, elnézést de hát nem nagyon volt lehetőségem ilyeneken kísérletezni.
Mindenesetre reménykedjünk! :D
16/F
Egyelőre várok, mert most a nővéremék háromszor is invadálnak (inváziószerűen meglátogatnak, sőt, egyenesen ránktelepednek) néhány napra, és ha most leszedném, 3-4 hét múlva kezdhetném előről.
Addig jöhetnek a brutálisabb,durvább, erősebb kémiai vegyszeres és a humánusabb, fakímélőbb házilagos megoldások is(mint pl. kenjek rá tejfölt,... jó, tudom, ez hülyeség... csak a példa kedvéért)
Jaj akkor kitartást! :D (ez csak vicc, azaz nem mintha tudnám milyenek de hát na, érted!:D)
Konkrétumot már én sem tudok erre mondani, mi lehet rá jó.
TejföL? :D
Mit tartalamzhat ami jó, arra? XD :D
Próbáld ki XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!