Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális a párom részéről?
Szerintem meg nem normális.
Ilyenkor azt kell neki mondani, ha olyan főztöt akarsz enni, mint amilyet az anyukád csinál, akkor menjél haza és egyél ott. (Ez a főzés témához gondolnám.)
Egyébként meg ő ne viselkedjen úgy, mint egy kiskirály, mert nem az.
Szépen ezt meg kellene beszélnetek, mindent!!
Ez nem flegma stílus. Szép hangnemben kell ezt megmondani neki, kijelentve határozottan.
Csak meg kell értenie a srácnak, hogy a párja ilyen kaját tud csinálni és kész.
Egyébként meg ehhez nem kell idő az átállásra. A srác nem jön rá józan paraszti ésszel, hogy a barátnője nem az anyukája és a csaj másképpen főz? Hisz a barátnőjét nem a srác anyukája tanította főzni, gondolom én. Nem ugyanazokkal a praktikákkal, tehát ezt el kéne fogadnia.
Saját tapasztalat: anyukáméknál is volt pont ugyanez a helyzet mikor fiatalok voltak. Anyukám ugyanezt megmondta apukámnak, amit leírtam, és onnantól kezdve nem volt probléma a főzés terén.
Szerintem 4-esnek igaza van. Kb én is ezt mondtam volna a főzős szituációra:) Ebben nincs semmi flegma stílus. Csak te elvileg nem azért vagy együtt a pároddal, hogy mindenre bólogass amit ő akar, és egy bábot csináljon belőled, hanem azért mert elvileg úgy szeret ahogy vagy.
Bocs, de én nem lennék együtt ilyen irányításmániás emberrel. Szerintem sem normális dolog.
Amit példának írtál ismerős. Mindig azt hiszik az övék ahogy csinálják jobb és csináljam én is úgy. persze nem mindent, szerencsére van amit én jobban csinálok. Én azt szoktam mondani, hogy én hajlandó vagyok a kompromisszumra amíg oda-vissza működik. De pl rendrakásban az van amit én mondok, abban nem engedek mert akkor nincs rend. Persze jó van az úgy!- mondja ő. Mondom nem jó van. De még ebben is hajlandó vagyok persze alkalmazkodni, nem kidobom a cuccait ami nagyon kell neki (bár szerintem felesleges), hanem elteszrm. De neki az is baj, ha elteszem, mert akkor nem találja. Mondom a helyén van! Azt mondja: hol a helye? Jaaaj istenem, na ilyenekkel akaszt ki. Én persze tudom hova teszem, el is mondom neki ODA TETTEM! Mindegy....
Szoktasd meg vele, hogy közös megegyezés! S lehet egymás kedvére tenni, ha mindkettőnek jó azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!