Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez normális a párom részéről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális a párom részéről?

Figyelt kérdés
Ha valamit nem úgy akarok csinálni ahogyan azt ő szeretné, akkor olyanokat mond rám hogy nem vagyok nyitott, nem vagyok rugalmas stb... de ha én szólok neki valami apróságért, annyit mond, hogy nem érdekli, de nekem meg mindent úgy kellene csinálnom ahogy ő.
2015. okt. 7. 14:05
1 2
 1/11 anonim válasza:
hát ezt így nem tudom megmondani.esetleg valami konkrét eset?
2015. okt. 7. 14:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Pl. főzésnél, ha valamit úgy csinálok mint eddig, de ő meg úgy szeretné ahogy ő és az anyukája szokták.
2015. okt. 7. 14:14
 3/11 anonim válasza:
valamilyen szinten normális,de le kell róla szoktatnod,mert hosszú távon csak egyre több konfliktus adódik belőle.régóta vagytok együtt?
2015. okt. 7. 14:23
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem normális.

Ilyenkor azt kell neki mondani, ha olyan főztöt akarsz enni, mint amilyet az anyukád csinál, akkor menjél haza és egyél ott. (Ez a főzés témához gondolnám.)

Egyébként meg ő ne viselkedjen úgy, mint egy kiskirály, mert nem az.

Szépen ezt meg kellene beszélnetek, mindent!!

2015. okt. 7. 14:40
 5/11 anonim válasza:
előzőnek:ezzel a flegma stílussal nem fog elérni semmit,maximum,hogy jól összevesznek.megértőnek kell lenni a másikkal.azért kérdeztem,hogy mióta vannak együtt,mert ha nem rég,és a fiú csak most jött el a szülői háztól,akkor kell egy kis idő az átállásra.de az igaz,hogy hosszú ideig nem szabad hagyni,hogy így viselkedjen,ebben viszont egyetértünk.
2015. okt. 7. 16:42
 6/11 anonim ***** válasza:

Ez nem flegma stílus. Szép hangnemben kell ezt megmondani neki, kijelentve határozottan.

Csak meg kell értenie a srácnak, hogy a párja ilyen kaját tud csinálni és kész.

Egyébként meg ehhez nem kell idő az átállásra. A srác nem jön rá józan paraszti ésszel, hogy a barátnője nem az anyukája és a csaj másképpen főz? Hisz a barátnőjét nem a srác anyukája tanította főzni, gondolom én. Nem ugyanazokkal a praktikákkal, tehát ezt el kéne fogadnia.

Saját tapasztalat: anyukáméknál is volt pont ugyanez a helyzet mikor fiatalok voltak. Anyukám ugyanezt megmondta apukámnak, amit leírtam, és onnantól kezdve nem volt probléma a főzés terén.

2015. okt. 7. 16:56
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanàcsokat! 5 hònapja vagyunk együtt ès màr nem fiatalok vagyunk. Tùl vagyunk mind a ketten a 30-on.
2015. okt. 7. 18:13
 8/11 A kérdező kommentje:
Ès nem a szülőkkel èlünk.
2015. okt. 7. 18:13
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem 4-esnek igaza van. Kb én is ezt mondtam volna a főzős szituációra:) Ebben nincs semmi flegma stílus. Csak te elvileg nem azért vagy együtt a pároddal, hogy mindenre bólogass amit ő akar, és egy bábot csináljon belőled, hanem azért mert elvileg úgy szeret ahogy vagy.

Bocs, de én nem lennék együtt ilyen irányításmániás emberrel. Szerintem sem normális dolog.

2015. okt. 8. 18:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Amit példának írtál ismerős. Mindig azt hiszik az övék ahogy csinálják jobb és csináljam én is úgy. persze nem mindent, szerencsére van amit én jobban csinálok. Én azt szoktam mondani, hogy én hajlandó vagyok a kompromisszumra amíg oda-vissza működik. De pl rendrakásban az van amit én mondok, abban nem engedek mert akkor nincs rend. Persze jó van az úgy!- mondja ő. Mondom nem jó van. De még ebben is hajlandó vagyok persze alkalmazkodni, nem kidobom a cuccait ami nagyon kell neki (bár szerintem felesleges), hanem elteszrm. De neki az is baj, ha elteszem, mert akkor nem találja. Mondom a helyén van! Azt mondja: hol a helye? Jaaaj istenem, na ilyenekkel akaszt ki. Én persze tudom hova teszem, el is mondom neki ODA TETTEM! Mindegy....

Szoktasd meg vele, hogy közös megegyezés! S lehet egymás kedvére tenni, ha mindkettőnek jó azért.

2015. okt. 9. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!