Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bűn az ha karakán nő vagyok és megmondom a férjemnek a magamét?
Most legyek őszinte? Szerintem rosszul választottál. Régen is ilyen volt? Ha igen akkor miért maradtál vele? Pláne miért mentél hozzá? Egyáltalán nem illetek össze. Nem is értem.
Én nem vagyok túlságosan határozott, inkább félénk, és alapvetően kedvesen bánok mindenkivel, ha nem támadnak, de soha nem tűrtem el, hogy megalázzanak. Bár a férjem soha nem tett és nem is tenne ilyet. Nem csak fizikailag lehet bántalmazni valakit. Tönkre lehet tenni az önbecsülését, a lelkét is, de csak akkor ha hagyja. Te is hagyod, hisz vele vagy.
Nem bűn, sőt az egyik tulajdonsága pont ez a kedvesemnek, nem kell sokáig találgatnom, dühös-e és miért?
Nálunk annyival könnyebb, hogy én nem gondolom, hogy a férfinak mindig igaza van, - így, ha problémánk van az gyorsan oldódik meg, és nem marad semmi tüske.
Amúgy meg nemigen látok kompromisszum lehetőséget, majd megszokjátok, hogy ez így van, ha nagyon nem megy, akkor meg vége lesz.
Ha mások előtt beszólogat - az azért elég tetű dolog.
Neked ígért hűséget, kitartást, nem azt ígérete, hogy majd rajtad keresztül megmutatja, hogy ő a f_sza csávó.
11-es és 12-es válaszolók.Alapból ilyen a stílusa,de már többször mondtam neki,hogy van 1 bizonyos pont amikor már kicsit égő és nem vicces.Ő csak vicces akar lenni én meg tudom magamról,hogy kettőnk közül én vagyok a lobbanékonyabb.Szóval én cseppet sem állítom hogy alapvetően a férjemmel van baj,velem meg egyáltalán nincs mert ez nem így van.
Az meg nem úgy van hogy fogom magamat és kilépek a kapcsolatból. Végülis ebből a szempontból meg tatszik a régi felfogás,hogy ami elromlott azt megjavították és nem kidobták.
Szerintem iszonyú nehéz "megfelelő" párt találni aki mindenben megfelel az elvárásoknak.Azért sok olyan nőt ismerek akik addig addig válogattak,hogy kifutottak a gyerekvállalásból stb.Az exeim még rosszabbak voltak.A férjem túl realista,nem egy álmodozós típus és amikor elmondja a nézőpontját az úgy tűnik hogy "belegázol az önbecslésembe" holott ahogy írtam ő ilyen.Az lenne jó hogyha érezné a határt és ezt figyelembe venné,amikor már nekem "terhes" a beszólása akkor abbahagyja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!