Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A 27-30 év közötti férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 27-30 év közötti férfiak általában mennyi idő után éreznek igényt az összeköltözésre?

Figyelt kérdés
Szerintetek a kapcsolat kezdete után fél év már elvárható időpont?
2015. okt. 4. 17:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Változó. Általában kapcsolat kezdete után 1 év nálam.
2015. okt. 4. 17:14
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem fél év után jutott eszembe, akkor még 24 éves voltam. Azóta házasság, lakás és két gyerek is összejött. Szóval mindent bele és sok sikert! :)

39F

2015. okt. 4. 17:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem kéne, hogy elvárás legyen. Az igen, hogy ismerjétek egymás igényeit, jövőképet és azok passzoljanak, de erőltetni nem szabad semmit.

Mi csak fél éve vagyunk együtt a párommal (ő 28 éves), már amikor először nálam aludt tett reggel olyan megjegyzést, hogy eltudná képzelni ezen a környéken az életét, ugyanúgy, ahogy "most" is. Együtt megreggelizünk, kisétálunk reggel a lépcsőházból, beülünk az autóinkba és egyikünk jobbra, másikunk balra. Azóta eltelt egy kis idő, de komolyan még nem jött szóba az, hogy ideköltözne. Nem csak részéről nem jött szóba, részemről sem. Egyszerűen úgy gondolom, hogy ez majd alakul és adja magát.

2015. okt. 4. 17:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Az függ attól h mindkét fél dolgozik e, és, hogy mégis ki kihez költözik oda, illetve ez melyikünknek nehezíti meg jobban a munkáját. Részemről!
2015. okt. 4. 17:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Amint ismerem annyira a páromat, hogy ez szóba kerülhet. Nem, nem fél év!
2015. okt. 4. 17:59
 6/9 anonim ***** válasza:
57%

Mivel én tök egyedül lakok a lakásban, ezért miattam akár egy hónap múlva is ideköltözhetne a lány. Inkább előbb derüljön ki, ha összeférhetetlenek vagyunk...

27/f

2015. okt. 4. 18:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy elvárható. Ez a szabadakarat, tisztelet sárbatiprása. Ha érzem, hogy ő az igazi, akkor is akkor jön el az ideje ennek, amikor mindketten késznek érezzük magunkat erre.
2015. okt. 4. 18:45
 8/9 anonim ***** válasza:
mi februárban jöttünk össze, és augusztusban hozzám költözött. azóta együtt élünk. De én egy rendes normális fiút fogtam ki szerintem.
2015. okt. 5. 12:33
 9/9 anonim ***** válasza:
26/f vagyok. És kb 1 év attól függ, hogy milyen a leányzó persze. Ha nagyon sokat költ és elvárja, hogy én fizessek mindent akkor soha. Ha felesbe mennének az alapköltségek és mindenki fizetné a saját + szórakozásait akkor simán.
2015. okt. 22. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!