Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 27-30 év közötti férfiak általában mennyi idő után éreznek igényt az összeköltözésre?
Nekem fél év után jutott eszembe, akkor még 24 éves voltam. Azóta házasság, lakás és két gyerek is összejött. Szóval mindent bele és sok sikert! :)
39F
Szerintem ez nem kéne, hogy elvárás legyen. Az igen, hogy ismerjétek egymás igényeit, jövőképet és azok passzoljanak, de erőltetni nem szabad semmit.
Mi csak fél éve vagyunk együtt a párommal (ő 28 éves), már amikor először nálam aludt tett reggel olyan megjegyzést, hogy eltudná képzelni ezen a környéken az életét, ugyanúgy, ahogy "most" is. Együtt megreggelizünk, kisétálunk reggel a lépcsőházból, beülünk az autóinkba és egyikünk jobbra, másikunk balra. Azóta eltelt egy kis idő, de komolyan még nem jött szóba az, hogy ideköltözne. Nem csak részéről nem jött szóba, részemről sem. Egyszerűen úgy gondolom, hogy ez majd alakul és adja magát.
Mivel én tök egyedül lakok a lakásban, ezért miattam akár egy hónap múlva is ideköltözhetne a lány. Inkább előbb derüljön ki, ha összeférhetetlenek vagyunk...
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!