Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok/fiúk! Nálatok szokás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/fiúk! Nálatok szokás megigazgatni a párotok nyakkendőjét?

Figyelt kérdés
És szeretitek csinálni, vagy ha fiú vagy, szeretitek, mikor a barátnőtök megigazitja? Miért csináljátok/csinálja a párotok?
2015. szept. 29. 17:15
 1/8 Sunshinedoll ***** válasza:
38%
Én meg szoktam igazítania párom nyakkendőjét, mert egy gondoskodó, perfekcionista tündér vagyok.
2015. szept. 29. 17:24
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

..."fiúk"?

Max a melegek, mert a csajok nem hordanak nyakkendőt.

2015. szept. 29. 17:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez egy abszolút irreleváns dolog.
2015. szept. 29. 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Tekintve, hogy a párom nem tud nyakkendőt kötni... :D Megkötöm neki, megigazgatom, adok neki egy puszit, kezébe nyomom az ebédjét, és útjára engedem. Hogy miért csinálom? Szerintem egyértelmű. Nézzen már ki embernek, ha rajta van...
2015. szept. 29. 17:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Volt egy barátom, aki egyáltalán nem tudott nyakkendőt kötni, neki én kötöttem. Volt olyan is, aki tudott, de ha esetleg ráfért némi igazítás, akkor megigazítottam. Ha viszont a jövőben olyan párom lesz, aki tökéletesen tud nyakkendőt kötni, feleslegesnek érezném a belekontárkodást. :D
2015. szept. 29. 18:23
 6/8 omba ***** válasza:
100%

"Miért csináljátok?" - hát mert rosszul áll valami.

Én prímán tudok nyakkendőt kötni, de ha rajtam van, nem látom, szóval időnként előfordul, hogy valaki igazít rajta, - akár a párom is.

2015. szept. 30. 10:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, hordok nyakkendőt. A párom nem szokta igazgatni, főleg mivel gumis cucc, nem is kell, gyárilag meg van kötve, mindig tökéletesen áll. :) A barátom meg sose hord nyakkendőt, de ha hordana tuti mindig azt kéne igazgatnom, mert magától semmit nem tud normálisan felvenni.
2015. okt. 2. 01:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Kb csak annyira igazítom meg neki, mintha a gallér állna rosszul vagy ha valamit nem vesz észre a ruháján, de nyilván Ő is szól ha valamit meg kell igazítani rajtam. Azért mert 50-100 éve nők öltöztették a férfiakat, még a ruhájukat is kikészítették, hogy mit vegyenek fel, na azért azt nem.
2015. okt. 2. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!