Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem akar szexelni a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar szexelni a párom?

Figyelt kérdés
Párom azt mondta pár hete, neki nem fontos a szex, őt egy kapcsolatban nem az teszi boldoggá. Együtt élünk, nekem van igényem a szexre. Nem minden nap, de ha nagyon kívánós vagyok, és "kikezdek" vele, tudtára adom, miért utasít vissza? Ilyenkor felhozza, hogy szeretné még nézni a tv-t, fáradt stb... de úgy érzem ezek mind kifogások. Amúgy jól megvagyunk, de nekem rosszul esik mikor nem adja jelét, hogy kívánna. Ő a férfi.
2015. szept. 29. 14:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

1. vagy szervi baja van, ezesetben orvoshoz kellene mennie

2. vagy más már kielégíti, van melletted valakije-kérdezz rá

3. rád únt, de még nincs senkije-rá kell jönnöd, mit csináltál rosszul, de vsz nem visszafordítható a folyamat, nem lesz újra vonzódás. Nem híztál el az utóbbi időben?-fogyj le, öltözz szexin és ne nyaggasd, várd meg, hogy ő jöjjön.

A 3. esetben ha nem javul a dolog, keress mást, mert nem passzoltok össze amúgy sem

Ha

2015. szept. 29. 14:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Akkor neki valószínű valóban nincs annyira igénye a szexre. Itt sajnos nem sokat tudsz tenni. Vagy elfogadod így és ezt nem érzed sértésnek, elhanyagolásnak, negatív dolognak... Vagy partnert váltasz.
2015. szept. 29. 15:39
 13/17 anonim ***** válasza:
72%
Az exem volt ilyen... hyposzexualitásnak hívják a jelenséget. Ő jól érzi így magát, nem fog változni, ha te vele maradsz, a te önértékelésed sínyli meg, de nagyon. Keressen szépen egy frigid nőt, te meg egy egészséges szexualitású férfit, és mindenki jobban jár.
2015. szept. 29. 17:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Mikor volt az utolsó?
2015. okt. 1. 02:31
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Két doldog van, nem szerelmes beléd vagy egészségügyi baja van. Persze ha régen meg normálisan ment a szex. A napi sem túlzás ám, szeritnem kb az a az egészséges. Nagyon ritka az a férfi akinek nem a napi egy az alap. Igen, ritka, de van ilyen férfi aki a nagyon kevéssel is beéri, de az a típus az elejétől olyan. Sajnos elég valószínű, hogy az érzelmek is kihültek részéről, és az is lehet van valakije, ha egyik napról a másikra változott. Aláfogja ásni az önbecsülésed.
2015. okt. 2. 09:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Erről ő tudna Neked pontosabbat mondani, itt nem fejthetjük meg. De azt írod, korábban is volt már ilyen gondotok. Ebben az esetben neki lehet, hogy kisebb a szexuális igénye, mint neked.

Nőként engem pl. nem zavar, h napi szinten mondjuk szexeljek a párommal, de nálam az szokta kiverni a biztosítékot, mikor a pasi már csak a szexre tart igényt, és már semmi közös dolgot nem csinálunk, csak a szex a program. Nah.. ezek után tudok én átmenetileg frigiddé válni.

2015. okt. 3. 19:22
 17/17 pörölycápa ***** válasza:

Az én pasimnak sem fontos a szex, sosem kezdeményez, viszont ha én kezdeményezek akkor nem utasítja vissza (hacsak nem tényleg nagyon fáradt - mert azért néha ilyen is van). Persze oda szokott bújni hozzám, megcsókol... ilyesmiket kezdeményez, viszont maga a szex az egyáltalán nem foglalkoztatja. Szóval van ilyen is, nem kell egyből a megcsalásra gondolni. Eleinte nekem is furcsa volt, hogy ennyire nem érdekli, dehát ez van. A szexuális igényét nem tudod megváltoztatni, csak elfogadni. Én megbeszéltem a párommal hogy nekem fontos a szex, és igényt tartok rá időröl időre, és ezt el is fogadja, és ha kezdeményezek, akkor benne van a dolgokban. Persze jókor kell kezdeményezni, mert mivel neki nem fontos a szex, nem fog mindent eldobni meg félbeszakítani egy kis romantikázásért, hanem pl először még végignézi a filmet / befejezi amit csinál, aztán jön hozzám bújni az ágyba. És jó vele az együttlét.. mivel neki nem fontos a szex, sokkal fontosabbnak tarja hogy nekem jó legyen, szóval kitesz magáért (hisz ő úgy fogja fel, hogy főként miattam csináljuk). :) Persze neki is jó, ő is élvezi, csak nem hiányzik neki, és nem merül fel benne az igény magától.

Ja, és ő másképp adja a jelét annak, hogy kivánna... vagyis őt nem érdekli a szex, szóval annak a jelét, hogy szexuálisan kíván csak akkor adja, amikor már kezdeményeztem a folyamatot. Viszont azt hogy tetszem neki, meg hogy szeret azt sokszor kimutatja, mind szóban, mind cselekedetekben.

Szóval ezt az egész helyzetet meg kell szokni, alkalmazkodni kell egymáshoz. Ha meg ez nem megy, akkor nem kell erőltetni a kapcsolatot.

2015. okt. 17. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.