Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar szexelni a párom?
1. vagy szervi baja van, ezesetben orvoshoz kellene mennie
2. vagy más már kielégíti, van melletted valakije-kérdezz rá
3. rád únt, de még nincs senkije-rá kell jönnöd, mit csináltál rosszul, de vsz nem visszafordítható a folyamat, nem lesz újra vonzódás. Nem híztál el az utóbbi időben?-fogyj le, öltözz szexin és ne nyaggasd, várd meg, hogy ő jöjjön.
A 3. esetben ha nem javul a dolog, keress mást, mert nem passzoltok össze amúgy sem
Ha
Erről ő tudna Neked pontosabbat mondani, itt nem fejthetjük meg. De azt írod, korábban is volt már ilyen gondotok. Ebben az esetben neki lehet, hogy kisebb a szexuális igénye, mint neked.
Nőként engem pl. nem zavar, h napi szinten mondjuk szexeljek a párommal, de nálam az szokta kiverni a biztosítékot, mikor a pasi már csak a szexre tart igényt, és már semmi közös dolgot nem csinálunk, csak a szex a program. Nah.. ezek után tudok én átmenetileg frigiddé válni.
Az én pasimnak sem fontos a szex, sosem kezdeményez, viszont ha én kezdeményezek akkor nem utasítja vissza (hacsak nem tényleg nagyon fáradt - mert azért néha ilyen is van). Persze oda szokott bújni hozzám, megcsókol... ilyesmiket kezdeményez, viszont maga a szex az egyáltalán nem foglalkoztatja. Szóval van ilyen is, nem kell egyből a megcsalásra gondolni. Eleinte nekem is furcsa volt, hogy ennyire nem érdekli, dehát ez van. A szexuális igényét nem tudod megváltoztatni, csak elfogadni. Én megbeszéltem a párommal hogy nekem fontos a szex, és igényt tartok rá időröl időre, és ezt el is fogadja, és ha kezdeményezek, akkor benne van a dolgokban. Persze jókor kell kezdeményezni, mert mivel neki nem fontos a szex, nem fog mindent eldobni meg félbeszakítani egy kis romantikázásért, hanem pl először még végignézi a filmet / befejezi amit csinál, aztán jön hozzám bújni az ágyba. És jó vele az együttlét.. mivel neki nem fontos a szex, sokkal fontosabbnak tarja hogy nekem jó legyen, szóval kitesz magáért (hisz ő úgy fogja fel, hogy főként miattam csináljuk). :) Persze neki is jó, ő is élvezi, csak nem hiányzik neki, és nem merül fel benne az igény magától.
Ja, és ő másképp adja a jelét annak, hogy kivánna... vagyis őt nem érdekli a szex, szóval annak a jelét, hogy szexuálisan kíván csak akkor adja, amikor már kezdeményeztem a folyamatot. Viszont azt hogy tetszem neki, meg hogy szeret azt sokszor kimutatja, mind szóban, mind cselekedetekben.
Szóval ezt az egész helyzetet meg kell szokni, alkalmazkodni kell egymáshoz. Ha meg ez nem megy, akkor nem kell erőltetni a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!