Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg olyan nagy dolgot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan nagy dolgot várok el?

Figyelt kérdés

Én este 7körül érek haza, barátnőm 2körül ér haza. Ő addig semmi kaját nem képes csinálni. Menjek el utána boltba. Jobb esetben együtt megyünk.

Vegyek mirelit pizzat vagy esetleg elmegyünk egy gyros bárba. Amit én már nagyon unok.

Nem az lenne a normalis, h ha nem is minden nap, de pár naponta csinál valami kaját, mire megjövök, és nem a gép előtt ül egész nap?

Vagy én várok el túl sokat, ahogy ő mondja. Amúgy csak 1x főz egy héten.

2015. szept. 18. 11:06
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
A kozos fozesrol annyit h azt mar probaltam, amikor megunta azt h kint van a konyhaban mellettem, bement gepezni.
2015. szept. 18. 18:28
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod, hogynem dolgozik. Akkor te tartod el? Ha igen akkor az lenne a minimum, hogy főz, takarít. Csináld azt, hogy főzöl magadnak, és ha el akar menni gyrosért vagy más kajáért, te ne menj és pénzt se adj neki. Ha a beszélgetés nem használ.... Nálunk egyértelmű, hogy én főzök, mert hamarabb hazaérek munkából, és szeretem is. A férjem inkább boltba megy, én elmenni nem szeretek igazán, ezért bevásárlást, postát, drogériát ő intézi, illetve ház körüli, plusz szerelő munkák és valamennyi házimunka is. De így egálban vagyunk mert ő sokkal többet dolgozik. Ha nem lesz miből kaját venni, és neki nem főzöl, akkor talán észbe kap. Érdemes amúgy elgondolkodnod tényleg ilyen nővel akarsz e lenni.
2015. szept. 18. 18:38
 33/42 anonim ***** válasza:

Na jó,így más a helyzet,ha ő nem dolgozik,tényleg neki kéne főznie.

28-as voltam.

2015. szept. 18. 18:46
 34/42 wiWell ***** válasza:

Nekem nem a fozéssel van bajom, hanem hogy hazajovok, kitalálom mit fozzek, aztán menjek el megvenni aztán meg még csináljam is meg.

Ami nálunk segített az a menutervezés:

[link]

Így sokkal konnyebb, szombaton vagy vasárnap megtervezzuk, bevásárolunk valamelyik nap és hétkozben meg már csak fozok/fozunk/foz a helyzettol fuggoen.

2015. szept. 19. 08:48
 35/42 anonim ***** válasza:
Miért kéne hazaérkezés utàn mindig boltba menni? Fagyasztò nincs?
2015. szept. 19. 09:18
 36/42 wiWell ***** válasza:
Van, csak kicsi és általában az nem volt benne ami kellett a kajához amit csinálni akartam.
2015. szept. 19. 09:29
 37/42 A kérdező kommentje:
Mi már összeírtuk, h mit szeretünk enni. Amúgy meg nekem mindegy mit csinál. Ezt rábiznám, mert ha pl nem akar valami nagy kaját csinálni semmi baj, csak legalább látnám,h van kedve egyáltalán hozzá.
2015. szept. 19. 09:50
 38/42 A kérdező kommentje:
Tegnap is hazajövök délutqn 7re, elmentünk a boltba. Nekem nincs sok kedvem már fözni, ezért csak 2tasakos levest föztem meg. Tettem hozzá extra krumplit es zöldséget, es ez volt a kaja. Nem nagy dolog. De mégis,közben nem jönne ki egy puszit adni vagy egy picit velem lenni. Inkább gépezett.
2015. szept. 19. 09:53
 39/42 Lusterka válasza:
Én 2 évig voltam nagyon hasonló helyzetben,amint te is felveszed ezt a stílust meg fog romlani a kapcsolat,és onnan nagyon nehéz visszatornázni, én meg sem próbáltam...
2015. szept. 20. 13:25
 40/42 anonim ***** válasza:
Szerintem próbàld ki amit ìrtam. Csak magadnak főzz, neki pedig ne adj pénzt. Ha nem esik le neki mi a helyzet, akkor menthetetlen. Azt ne hagyd hogy kihasznàljon. Ne csinàlj neki semmit. Ha megkérdi neki miért nem csinàlsz kajàt, mondd meg hogy azért amiért ő sem neked. Bàr ha pasi lennék és én tartanàm el a csajom de ő nem főzne minden nap úgy kihajìtanàm, hogy a làba nem éri a földet.
2015. szept. 20. 18:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!