Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg olyan nagy dolgot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan nagy dolgot várok el?

Figyelt kérdés

Én este 7körül érek haza, barátnőm 2körül ér haza. Ő addig semmi kaját nem képes csinálni. Menjek el utána boltba. Jobb esetben együtt megyünk.

Vegyek mirelit pizzat vagy esetleg elmegyünk egy gyros bárba. Amit én már nagyon unok.

Nem az lenne a normalis, h ha nem is minden nap, de pár naponta csinál valami kaját, mire megjövök, és nem a gép előtt ül egész nap?

Vagy én várok el túl sokat, ahogy ő mondja. Amúgy csak 1x főz egy héten.

2015. szept. 18. 11:06
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
85%
Ilyen nő mellett akarsz élni? :) 2-től 7-ig bőven van ideje még arra is, h kigondolja a menüt, nem még h megcsinálja. Ha lesz közös gyereketek, akkor éhen fogtok halni? Vagy a gyerek gyroson fog felnőni? Beszéltetek erről? Mit mondott a barátnőd erre?
2015. szept. 18. 11:08
 2/42 anonim ***** válasza:
6%
En lesz@rnam ha jo az agyban. Ugye ott jo?
2015. szept. 18. 11:12
 3/42 anonim ***** válasza:

Van ilyen lány / nő is igen... hát gondolkozz el a dolgokon mint ahogy az első írta mert nem lehet messze a valóságtól amit írt!

Azt mondta h miért ilyen? vagy ez a "természetes nála? Vagy esetleg úgy gondolja h ő nem lesz szolga..mert ez a másik amit mondhatnak ilyenkor!

(Már ha vki ezt úgy gondolja az régen rossz :\ )

2015. szept. 18. 11:15
 4/42 anonim ***** válasza:
0%
ja hát igen a szex!!! :\ ott biztos jó de attól még!!! bizonyos idő múlva változhat ha öregszik... most félre értés ne essen csak mondom XD
2015. szept. 18. 11:17
 5/42 anonim ***** válasza:
0%
most nem azert de ha oregszik lehet a foztje is rosszabb lesz:D ki tudja xd
2015. szept. 18. 11:20
 6/42 anonim ***** válasza:
97%
Ha te érnél haza 2-re,a baràtnőd 7-re,te vacsoràval vàrnàd őt?Ha igen,akkor nem vàrsz el nagy dolgot,de ha nem,akkor tévedésben vagy,nem jàr neked semmivel sem több,csak azért mert tököd van.
2015. szept. 18. 11:24
 7/42 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele beszélni, a válasza erre, én őt nem fogom kihasználni ilyen téren. Meg ő nem a bejárónőm, hanem a párom......
2015. szept. 18. 11:25
 8/42 A kérdező kommentje:
Eddig én többször főztem mint ő. De valami miatt azok az ételek nem tetszettek neki, amit én főzök. Nem nagy dolgok, edessavanyú csirkemell, hentes borda....
2015. szept. 18. 11:28
 9/42 A kérdező kommentje:
A szexben nagyon jó. Már ha van hozzá kedve.
2015. szept. 18. 11:31
 10/42 anonim ***** válasza:
77%

"Nem fogod kihasználni"

Gondoltam h vmi ilyen lesz a válasz! Ismerős dolog....hát van egy rossz hírem...jobban teszed ha ott hagyod!

2015. szept. 18. 11:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!