Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan nagy dolgot várok el?
Én este 7körül érek haza, barátnőm 2körül ér haza. Ő addig semmi kaját nem képes csinálni. Menjek el utána boltba. Jobb esetben együtt megyünk.
Vegyek mirelit pizzat vagy esetleg elmegyünk egy gyros bárba. Amit én már nagyon unok.
Nem az lenne a normalis, h ha nem is minden nap, de pár naponta csinál valami kaját, mire megjövök, és nem a gép előtt ül egész nap?
Vagy én várok el túl sokat, ahogy ő mondja. Amúgy csak 1x főz egy héten.
Van ilyen lány / nő is igen... hát gondolkozz el a dolgokon mint ahogy az első írta mert nem lehet messze a valóságtól amit írt!
Azt mondta h miért ilyen? vagy ez a "természetes nála? Vagy esetleg úgy gondolja h ő nem lesz szolga..mert ez a másik amit mondhatnak ilyenkor!
(Már ha vki ezt úgy gondolja az régen rossz :\ )
"Nem fogod kihasználni"
Gondoltam h vmi ilyen lesz a válasz! Ismerős dolog....hát van egy rossz hírem...jobban teszed ha ott hagyod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!