Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mennyi idő után kérnétek meg a nőtök kezét?
Figyelt kérdés
Kozepkor,eljgyzes,hazassag,szerelem2015. szept. 16. 12:18
1/6 anonim válasza:
En kezem harom es fel ev utan kerte meg. Ra masfel evre volt eskuvonk. Ot eve egyutt. 24l es 32f
2/6 anonim válasza:
Hárommilliárd év és 3 hónap múlva.
Csak a balekok házasodnak.
3/6 anonim válasza:
Én soha:D
várhatnál egy darabig:DD
4/6 anonim válasza:
A párom válasza ez szokott lenni: majd.
Nála a majd nagyon tág fogalom és mindig van valami kritérium amit odatesz: ha felveszem a nevét, ha jól kijövünk lakva, (majd ha ő úgy érzi, ezt persze nem mondja ki)...
Még ezt is ő dönti el. Még ebben is hozzá alkalmazkodjak. De minek is házasodni ha ennyit nyög, én sem akarok úgy, lassan leteszek az egészről, hogy mi egyszer házasok. Hááázasok...!?
5/6 anonim válasza:
Alig 1 hónap után kért meg. 1,5 év után házasodtunk, majdnem 4 éve.:-) Aki nem biztos a párja iránti szerelmében, az tényleg ne házasodjon.
6/6 anonim válasza:
Mi csak két hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, de már pedzegeti, hogy milyen gyűrűt szeretne majd. Amihez szerintem még várnia kell kb 7-8 hónapot Minimum!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!