Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan újrakezdeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan újrakezdeni?

Figyelt kérdés
Kèt ève együtt èlünk. Ràdöbbentem hogy mennyi mindent elrontottam. most kulfoldon vagyok.Ès új stìlusban akarom folytatni ha hazamegyek. De hogyan alljak neki? :/ :(
2015. szept. 14. 14:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Kicsit bővebben kéne, mert igy nem igazán lehet érteni.

Most haza költöztök és úgy, vagy csak te jössz haza?

2015. szept. 14. 14:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Mond el neki őszintén,amit gondolsz,és amit szeretnél. Hogy belemegy-e,az majd kiderül.Jobb az őszinteség!
2015. szept. 14. 14:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Ő otthon van a közös albèrletben. Èn kijöttem külföldre dolgozni 3hónapja . De mèg amikor mèg otthon dolgoztam a vàrosba. Én ilyen "lusta" vagyok/voltam. Gyerekkènt elèg igènytelen körülmènyek közt voltunk, mindig mondtam ha sajàt otthonom lesz ez megvàltozik. De nem ìgy lett... nincs kosz, de nem is töröm agyon magam túlzottam... ha pàrom hazajön van mit ennie, de 7 vègèn pl ràhagyok mindent nincs kedvem semmihez. Egy szobàs lakàsba èlünk ès első èvben ő jàrt el hetekre ès vhogy beletörődtem beleszoktam hogy nèha ki sr kelek az àgyból csak munkàba. De most hàztartàst vezetek itt külföldön is, ès szeretnèk otthon is ùgy viselkedni mint itt, de mikor utoljàra otthon volt se sikerült amint hazaèrtem megvàltozott minden elkèpzelésem, a közèrzetem... nem tudom hogy kezdjek neki mit tegyek hogy otthon is megmaradjon az a lendület ami itt kint
2015. szept. 14. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!