Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak mindig a családja az első. Tehetek ez ellen valamit? Vagy ezt belenevelték és nem fog változni?
Hat ève èlünk együtt.úgy èrzem mindent megteszek ami tőlem telik.Dolgozok,vezetem a háztartást,kèt műtètet csináltam vele vègig,annak minden vonzatàval együtt.Mègis,ha kèrek tőle valamit,nem èrdekli,ha az anyósèk valahogy máshogy gondolják,akkor az van ès kèsz.Pl. Ha beteg vagyok,simán itthon hagy,ha az apjának segíteni kell.Sokszor mondtam már neki,h kössünk kompromisszumot,mondjuk egyik hétvègèn együtt vagyunk,a másikon otthon segít,erre nem hajlandó.Merthogy családja csak egy van,amit èn èrtek,de nekem stüksègem lenne arra,hogy legyen magánèletünk.Sokszor mentem èn is vele,de miután üvöltve le lettem k.va,nem sok kedvem van már hozzá,arról nem is beszèlve,hogy én rosszul mosogatok ,rosszul hordom a fát meg úgy általában mindent rosszul csinálok,bárhogy igyekszem.Van erre megoldás?Azon kívül ,hogy elhagyom?Gondolom nem csak nekem van anyósèk problémám ,tapasztalt nők tanácsainak örülnèk nagyon.Hogy hìvjam fel magamra a párom figyelmèt?Min változtassak,hogy èn legyek a fontosabb?Nem azèrt mert egoista vagyok,csak nem szeretnèk olyan fèrfinak gyereket szülni aki mondjuk majd terhesen ha szükségem lenne rá apunak nyírja majd a füvet.
Köszönöm ha válaszoltok !
10 Kérdező, ha majd egyszer szeretni fog egy férfi, aki valóban szeret, és valóban törődik veled, utána, ha erre a férfire fogsz gondolni, maximum csak megvetéssel fog menni, másképpen nem. Mert ez az ember kihasznál/t téged.
Nem ismered a szeretetet, a valódit, ezért azt hiszed, hogy ez az. Majd fog jönni egy olyan férfi, aki szőrőstül-bőrőstül fog szeretni, és nem csak egy eszköz leszel neki.
már rég elk.rtad.
6év?
szülj neki, majd akkor ti lesztek az elsők...ja NEM!
sose!
#10 Mert hol szóltam még hozzád ezen az egy kommenten kívül?!
Ha valami nem tetszik, akkor el lehet takarodni. :) Engem nem zavar, hogy itt vagy, nem zavar, hogy írok neked, az sem ha te visszaírsz. Ha valami nem tetszik neked, akkor az nem az én problémám. :)
Én úgy gondolom, hogy az ultimátum, mint olyan csak akkor nevezhető manipulációnak és zsarolásnak, ha pl.: azt mondod "soha többet ne beszélj a szüleiddel, ha megteszed elhagylak"...ez undorító. Na de az, hogy leül vele és elmondja, hogy "ne haragudj, de 6 évig türtem nem megy tovább, mondd, képes és hajlandó vagy e változtatni és megpróbálni úgy, hogy mindkettőnknek jó legyen?"
Ebben nemtudom hol látod a zsarolást és a manipulációt. De elég buta felfogásod van. Igazad van. El is hagyhatja a párját, ultimátum nélkül. De így esélyt ad neki, hogy változtasson, ha igazán szereti.
Én inkább ezt, a szerinted erőszakot választanám, minthogy egyik napról a másikra, se szó se beszéd fogná magát a párom és elhagyna, hogy neki most volt elég.
Ilyenben éltem és is... már vége.
Nem tud, nem is akar felnőni.
Betegen otthagy?
Akkor lesz ő családalapításra kész, apának való férfi, ha a kedves szülei meghalnak.
Ez meg nem mostanában lesz, ne is kívánjuk, hogy így legyen.
Szóval hiába vársz más tanácsot... hagyd, most még csak 6 évet vesztesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!