Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fiúk, mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit szólnátok, ha a barátnőtök otthon melltartóban főzögetne csak úgy?

Figyelt kérdés
Mindenféle hátsószándéktól mentesen :D

2015. szept. 9. 10:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Alapból egy szál bugyiban vagyok itthon, csak a főzés kedvéért nem fogok síruhába öltözni :) Melltartót csak akkor húzok, ha feltétlenül muszáj, így főzni is pucér mellel szoktam. Még sosem ért égési sérülés.

A párom hozzászokott már, különösebben nem foglalkoztatja a dolog. Elég baj ez, eleinge zavart, hogy egész nap egy szál bugyiban flangálok előtte, és nem kíván állandóan, de most már megszoktam, hogy neki ez nem jár szexuális felhanggal.

2015. szept. 9. 12:18
 12/16 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem, hogy a férfiakat ez miért nem érdekli :S

Mert sokan írják, hogy hú de jó lenne, de valszeg azoknak kapcsolatuk sincs, persze hogy így reagálnak..

na de akiknek így "öltözködik" a párjuk otthon, ott miért nem érdekli a pasit?

megszokta...?

2015. szept. 9. 13:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Takarítani szoktam alsóneműben vagy egyszáll pólóban, főzni nem. Sokat sütök-főzök, de mindíg ki tud köpni az olaj, vagy a kenyérsütő, múltkor a forró víz csapott fel a mosogatóbó (kanálról) szóval bármi lehet. Praktikusabb és fájdalommentesebb ruhában lenni.
2015. szept. 9. 13:24
 14/16 anonim ***** válasza:
ha ugyanazt a kaját eszed nap mint nap ja. meglehet unni.
2015. szept. 9. 14:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Az még hagyján! De a feleségem mit szólna!
2015. szept. 10. 22:23
 16/16 anonim válasza:
azt kérdezném:Mikor lesz kész a kaja?
2015. okt. 4. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!