Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nagyon bunko voltam a parommal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bunko voltam a parommal?

Figyelt kérdés
Multkor kemeny napjaim voltak a munkahelyemen. Mikor haza ertem mondtam is a paromnak. Mikor a konyhaban tevekenykedtem mindenbe bele szolt es figyelt. En az egyik bele szolasnal felemeltem a hangom hogy ne cseszegessen mar tovabb elegem van mindenbol nem ezert jovok haza hanem nyugalomra szeretnek. A parom nem mutatja ki az erzeseit. De neha tenyleg mar sok.
2015. szept. 8. 15:34
 1/5 anonim ***** válasza:
54%

Minek figyel? o.O

Teljesen normális ha még otthon is csesztetnek.

2015. szept. 8. 15:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Ennyiből nem tudni, lehet, hogy csak túlreagáltad.

Legközelebb ne utólag csattanj fel, hanem kérd meg előre, hogy hagyjon neked fél óra magányt a konyhában/fürdőkádban, hogy leereszthess a munkahelyi stressz után. Semmi értelme egymásnak esni ilyenek miatt.

2015. szept. 8. 15:50
 3/5 mira4 válasza:
Szerkntem en is felidegesitettem volna magam
2015. szept. 10. 20:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Nnomost, az egy dolog, hogy a párod pont az az ember, aki ne cseszegessen, ha szutyok napod volt.

A másik viszont, hogy melóból max. a fáradtságot visszük haza, nem a stresszt: azt ott kell megoldani, vagy kiadni a gőzt.

2015. szept. 11. 14:07
 5/5 omba ***** válasza:

Nem voltál bunkó.

Nincsenek érzései, vagy rejtegeti?

Nem azért pár, hogy beszólogasson, segíthetne a konyhában is, a stresszben is.

2015. szept. 13. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!