Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én fújom fel a dolgokat?
Elhatároztuk, h összeköltözünk a barátnőmmel. Elkezdtünk gyűjtögetni erre. A párom anyja nem hajlandó elmenni dolgozni, és a párom meg neki fizeti a dolgait.
így mi már hónapokkal le vagyunk maradva az összeköltözéssel. közben a párom nekem mondja minden nap, h már unja, és mikor költözünk már össze....
Nekem komolyan már lassan elmegy ettől a kedvem, mert ha összeköltözünk is ez lesz....
Én mit tehetnék ilyenkor.
legszívesebben már most szakítanék.
én viszem túlzásba???
én nem vagyok olyan, h választás elé állítsam, főleg, h köztem meg az anyja között.
inkább szakítok.
amúgy teljes mértékben megérteném, ha nem tudna menni dolgozni, és nem az lenne, h egész nap a tv előtt ül.
Próbáld meg vele megértetni, hogy csak a fele pénzét adja oda az anyjának, a felét meg bele a közösbe.
Ha ez sem segít, akkor szakítsatok, mert ő meg akkor nem hajlandó a kompromisszumra.
Az élet pedig sok kompromisszumból áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!