Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én fújom fel a dolgokat?
Elhatároztuk, h összeköltözünk a barátnőmmel. Elkezdtünk gyűjtögetni erre. A párom anyja nem hajlandó elmenni dolgozni, és a párom meg neki fizeti a dolgait.
így mi már hónapokkal le vagyunk maradva az összeköltözéssel. közben a párom nekem mondja minden nap, h már unja, és mikor költözünk már össze....
Nekem komolyan már lassan elmegy ettől a kedvem, mert ha összeköltözünk is ez lesz....
Én mit tehetnék ilyenkor.
legszívesebben már most szakítanék.
én viszem túlzásba???
ha elmentek akkor miért kéne hazaadni pénzt?
anyuka megy melózni.
am ha bnőd nem szakad le, akkor inkább menekülj
azt értem, h ha összeköltözünk és továbbra is ez lesz, akkor szét kell mennünk.
de most mit csinálhatnék. mást nem tudok csinálni, mint várjak. mert azt nem akarom, h majd én kiveszem a lakást, a párom meg majd odaadja a fizut anyukának....
ebből úgyis vita lenne,
max úgy lehet kivitelezni, hogy mindketten ua-t tesztek közösbe, pl 100-100 és akkor albi, rezsi, kaja, ami kell közösen
és a maradékkel mindenki azt csinál amit akar, de a kettőtök élete legyen kifizetve
Meg lehet a csajt is érteni, hisz az anyukája, DE, mit nyafog, hogy mikor tudtok összeköltözni, ha ő az arra szánt pénzt az anyukájának adja?
El kéne döntenie, hogy mit akar valójában, hogy melyik a fontos számára!!
Azt tudom csak tanácsolni neked, hogy állítsd kész tények elé, vagy te és az összeköltözés, vagy az anyukája, de lehet, hogy a kapcsolatotokból nem lesz semmi. Tudom, csúnya dolog, de ha csak az egyik helyre adja a pénzt, akkor ez olyan, hogy őt csak az anyukája érdekli és téged meg lesz..r magyarán. Bocsi a szóhasználatért.
Próbáljátok meg szépen megoldani ezt a problémát.
én is így gondoltam. csak szted Pesten 130ezres fizuból,ha megvan az albérlet,rezsi, kaja, minden.... mennyi marad utána.
én nem is akarok beleszólni abba, ha mondjuk ki van fizetve minden, és a sajat pénzéből az anyjának ad.
de még össze sem költöztünk
ha is keres 130at, te is
akkor 200 a közösbe, és akkor 30-cat nyomhat anyucinak, persze majd sír a szája, hogy egy felsőre se futja
de ha már most úgy érzem nem fog menni
kár elkezdeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!