Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Én fújom fel a dolgokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én fújom fel a dolgokat?

Figyelt kérdés

Elhatároztuk, h összeköltözünk a barátnőmmel. Elkezdtünk gyűjtögetni erre. A párom anyja nem hajlandó elmenni dolgozni, és a párom meg neki fizeti a dolgait.

így mi már hónapokkal le vagyunk maradva az összeköltözéssel. közben a párom nekem mondja minden nap, h már unja, és mikor költözünk már össze....

Nekem komolyan már lassan elmegy ettől a kedvem, mert ha összeköltözünk is ez lesz....

Én mit tehetnék ilyenkor.

legszívesebben már most szakítanék.

én viszem túlzásba???

2015. szept. 3. 13:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

ha elmentek akkor miért kéne hazaadni pénzt?

anyuka megy melózni.

am ha bnőd nem szakad le, akkor inkább menekülj

2015. szept. 3. 13:27
 2/14 anonim ***** válasza:
Egyetértek, ha a barátnőd nem tud elszakadni az anyjától, akkor ennek nincs értelme. Anyuka menjen szépen dolgozni.
2015. szept. 3. 13:28
 3/14 A kérdező kommentje:
azért, mert most is sajnálja. azért ad neki most is, nem mondja meg, h tessék, adok, de következő héten menj el dolgozni. Főleg, h ő is tudja, h összeköltöznénk
2015. szept. 3. 13:30
 4/14 anonim ***** válasza:
akkor majd bnőd odaadja a fele pénzét anyukának, felét a rezsibe és akkor te tartod majd el? és majd egy étteremre se futja, mert anyja lusta?
2015. szept. 3. 13:31
 5/14 A kérdező kommentje:

azt értem, h ha összeköltözünk és továbbra is ez lesz, akkor szét kell mennünk.

de most mit csinálhatnék. mást nem tudok csinálni, mint várjak. mert azt nem akarom, h majd én kiveszem a lakást, a párom meg majd odaadja a fizut anyukának....

2015. szept. 3. 13:32
 6/14 A kérdező kommentje:
én meg nem akarok olyan lenni, aki a pénzen vitázik
2015. szept. 3. 13:34
 7/14 anonim ***** válasza:

ebből úgyis vita lenne,

max úgy lehet kivitelezni, hogy mindketten ua-t tesztek közösbe, pl 100-100 és akkor albi, rezsi, kaja, ami kell közösen

és a maradékkel mindenki azt csinál amit akar, de a kettőtök élete legyen kifizetve

2015. szept. 3. 13:36
 8/14 anonim ***** válasza:

Meg lehet a csajt is érteni, hisz az anyukája, DE, mit nyafog, hogy mikor tudtok összeköltözni, ha ő az arra szánt pénzt az anyukájának adja?

El kéne döntenie, hogy mit akar valójában, hogy melyik a fontos számára!!

Azt tudom csak tanácsolni neked, hogy állítsd kész tények elé, vagy te és az összeköltözés, vagy az anyukája, de lehet, hogy a kapcsolatotokból nem lesz semmi. Tudom, csúnya dolog, de ha csak az egyik helyre adja a pénzt, akkor ez olyan, hogy őt csak az anyukája érdekli és téged meg lesz..r magyarán. Bocsi a szóhasználatért.

Próbáljátok meg szépen megoldani ezt a problémát.

2015. szept. 3. 13:41
 9/14 A kérdező kommentje:

én is így gondoltam. csak szted Pesten 130ezres fizuból,ha megvan az albérlet,rezsi, kaja, minden.... mennyi marad utána.

én nem is akarok beleszólni abba, ha mondjuk ki van fizetve minden, és a sajat pénzéből az anyjának ad.

de még össze sem költöztünk

2015. szept. 3. 13:42
 10/14 anonim ***** válasza:

ha is keres 130at, te is

akkor 200 a közösbe, és akkor 30-cat nyomhat anyucinak, persze majd sír a szája, hogy egy felsőre se futja

de ha már most úgy érzem nem fog menni

kár elkezdeni

2015. szept. 3. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!