Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki nagyon fiatalon költözött össze a párjával és mégis jól megvannak?
Ez aranyos. Viszont megfogalmazódott benned a kérdés, hogy ez nem e probléma. Ha most kicsit tartasz tőle, akkor az nem jó jel.
Barátom 21 éves, én 19 vagyok és nagyon vágyunk a nyugalomra ketten. Szeretne sokat velem lenni, meg én is, ezért nyáron úgy éltünk mintha együtt laknánk. Életem legszebb napjai mindig a nyári napok, mert szinte vele lakhatok. Egyszer nálunk, aztán náluk.
Egy bibje lenne, hogy nekem szükségem van hétköznaponta tanulási időre, így félnék, hogy vele akarnék lenni és nem tudnék tanulni, mert őt akarnám.
Amúgy nyári munka mellett, tanulás nélkül abszolút jó tapasztalataim vannak erről.
Ha tudsz koncentrálni a tanulásra akkor szerintem minden a legnagyobb rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!