Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek hogy lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy lehet egy nőt betanítani a rendre?

Figyelt kérdés
2 éve élek együtt egy nővel, de semmiképp nem tudtam megszoktatni arra, hogy maga után rendet hagyjon és ez engem nagyon zavar mert én mindig is úgy éltem, hogy rend volt körülöttem. Zavar ha a ruhák szanaszét vannak hányva a házban, mindenen csak a ruha lóg. Zavar, ha amiket kipakol a konyhában otthagyja és úgy megy el otthonról. Persze mindig felhánja, hogy a takarítás nagy részét ő végezi el, de kérem. Nem kellene olyan gyakran nagy takarítást csinálni, ha az ember meg tudná tartani a rendet. Az van, hogy egy hét alatt összegyűl egy csomó szemét, nagy rendetlenség és akkor mindig neki kell állni több órán át nagytakarítani. Szerintem ez totális butaság, minimális energiabefektetés mellett a cuccokat amikre nincs szükségünk vissza lehet tenni a helyükre használat után.
2015. aug. 26. 14:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Még annyit hozzátennék, hogy ha egyszer gyereketek lesz, képzeld el a mostani kupit hatványozottan. :-)

Tedd fel magadnak a kérdés, hogy jó lesz-e ez így hosszú távon. Ha nem, még mindig jobb most véget vetni, és esélyt adni magatoknak olyan társat találni, akinek a rigolyáit elfogadhatónak tekintitek, mint sok év házasságot leélni így, ráadásul idővel ez nagyobb konfliktusokat is fog szülni, ha már most probléma.

2015. aug. 27. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!