Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy lehet egy nőt betanítani a rendre?
Figyelt kérdés
2 éve élek együtt egy nővel, de semmiképp nem tudtam megszoktatni arra, hogy maga után rendet hagyjon és ez engem nagyon zavar mert én mindig is úgy éltem, hogy rend volt körülöttem. Zavar ha a ruhák szanaszét vannak hányva a házban, mindenen csak a ruha lóg. Zavar, ha amiket kipakol a konyhában otthagyja és úgy megy el otthonról. Persze mindig felhánja, hogy a takarítás nagy részét ő végezi el, de kérem. Nem kellene olyan gyakran nagy takarítást csinálni, ha az ember meg tudná tartani a rendet. Az van, hogy egy hét alatt összegyűl egy csomó szemét, nagy rendetlenség és akkor mindig neki kell állni több órán át nagytakarítani. Szerintem ez totális butaság, minimális energiabefektetés mellett a cuccokat amikre nincs szükségünk vissza lehet tenni a helyükre használat után.2015. aug. 26. 14:28
1/11 anonim válasza:
Én magamon megfigyeltem, hogy a környezetem tükrözi a lelkiállapotomat. Tehát minél nagyobb a problémám belül, annál nagyobb a kupi is körülöttem, egyszerűen olyankor nem tudok koncentrálni arra, hogy rendet tartsak, akkor baj van, és azon kattogok, hogy hogyan kerüljek ki belőle, ha rendben vagyok, akkor körülöttem is rend van. Ha nála nem ez a helyzet, akkor nem tudom.
2/11 anonim válasza:
Sehogy. Ez genetika. Vagy van rá igénye, vagy nincs.
Segíts be a takarításba.
3/11 anonim válasza:
Kellett neked összeköltözni vele! Csajom is pont ilyen, tutira nem kötöm össze vele az életem.
4/11 Költőnő? válasza:
h lenne már genetika xd Rendszeretőnek v trehánynak nem születik senki, ilyenné válik
5/11 anonim válasza:
Hogy érted, hogy "betanítani"?
Kutyaiskolákban foglalkoznak ilyennek, ha kutyával élsz, akkor vidd oda, ha nővel, akkor meg beszélj róla tisztességesen.
Nem fog változni, ha megfeszülsz se... típus dolga, ha nem bírod, hát szakíts.
6/11 anonim válasza:
Mutasd meg neki,pakolj el helyette,a ruháit is,a konyhába is,nem lesz nehéz baromi sok nő csinálja így a férje után,mert nem tudja "betanítani",de neked hátha sikerül.Sok sikert.
7/11 A kérdező kommentje:
Szakítsak vele...mintha egy kapcsolat olyan egyszerű dolog lenne, hogy ha valami nem tetszik akkor kész kalap szakítok és kész. Ez a durcás kisgyerekek szokása.
2015. aug. 27. 14:13
8/11 A kérdező kommentje:
1 -es, nem nem erről van szó, bár szétszórt, stresszes típus, de mindig ilyen. Saját bevallása szerint mindig is rendetlen volt.
2015. aug. 27. 14:14
9/11 anonim válasza:
Ha meg mindig i ilyen volt, akkor az elmúlt két év alatt megszokhattad, hogy nem változik.
10/11 anonim válasza:
Ha mindig ilyen volt, nem nagyon fog megváltozni. Egyik nagynéném ilyen, már gyereke is van, de ugyanolyan kupis, mint azelőtt. Takaríthatsz utána egy életen át akár. Ha ez neked megfelel, akkor hajrá. Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!