Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti költöznétek olyan albérletb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti költöznétek olyan albérletbe a barátotokkal, ahol még 3 lány lakik?

Figyelt kérdés
3 szobás albérlet. A párommal mi laknánk egy szobában. A többi 2 szobában 3 lány lakik. Picit félek, hogy jönnénk ki velük. 25l

2015. aug. 24. 20:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem, intim környezet kell
2015. aug. 25. 15:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Mi laktunk úgy öten egy 3 szobás albérletben, hogy az egyik szobában én és a párom, a másik szobában egy lány egyedül, a harmadik szobában meg egy másik pár lakott. Tök jól elvoltunk így majdnem 2 évig, csak aztán muszáj volt költözni, mert a főbérlőnek kellett a kecó.

Korábban (még az első albérletünkben) laktunk úgy is, hogy én és a barátom voltunk az egyik szobában, meg 2 lány a másikban. Abból se volt gond soha.

Most már végre kettesben lakunk, de néha visszasírom azt az időszakot, amikor volt kikkel megosztani a házimunkát. :D Na jó, amúgy örülök, hogy most már csak ketten lakunk, de azzal se volt gond soha, amikor többen éltünk egy fedél alatt. :)

5 éve vagyunk együtt, 4 éve élünk együtt.

24/L & 25/F

2015. aug. 28. 14:00
 13/14 pörölycápa ***** válasza:

Meglepődtem ezen a sok egyértelmű NEM válaszon. Én legalábbis úgy vagyok vele, hogy miért ne? Ha egyik lakó sem túl problémás, akkor teljesen kivitelezhető. És ha együtt akartok lakni, akkor nem szükséges addig várni, amíg lesz pénzetek egy teljes lakásra. Én most egy olyan 6 szobás albérletben lakok a párommal (külfüldön),ahol rajtunk kívül van még 5 lány és 1 fiú. A párommal úgy költöztünk a házba, hogy senkit nem ismertünk. De átmenetileg az egyetem alatt jó lesz ez így, aztán majd ha lesz rendes kesetünk, akkor átköltözünk egy saját albérletbe. A többi lakó teljesen rendes (persze ilyen lakóközösségekbe azért kell tolerancia bőven mindenki iránt), és igyekszünk nem zavarni egymást. Nem kell olyan jó haveroknak lenni a lakótársakkal, ha az "élni és élni hagyni" elv működik, akkor nagy baj nem lehet. Itt pl nincs is normásis nappali, az étkezőt sem szoktuk használni, inkább a szobában eszünk, és amikor otthon vagyunk az idő nagyrészét ott is töltjük. A többi lakóval leginkább a konyhában találkozunk főzés közben, akkor szoktunk pár szót váltani egymással. És nem érzem, hogy feszengeni kéne mások előtt, az meg kibírható, hogy a szexuális életünk a szobára van korlátozva.:D

Ha meg a párom összehasonlítgatna bármelyik másik lakótárssal, vagy bepróbálkozna bárkinél, akkor még örülnék is annak, hogy kiderült róla hogy mekkora tapló és mennyire megbízhatatlan, még mielőtt közös lakásra költöttünk volna. Egy normális kapcsolatban nem szabadna hogy gondot okozzon az, hogy van még néhány másik lány az albérletben.

2015. szept. 8. 03:01
 14/14 pörölycápa ***** válasza:
Az lemarad hogy én 22L vagyok, párom 21F, a többi lakó meg 18-24 év közötti
2015. szept. 8. 03:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!