Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire hátrány nálatok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hátrány nálatok, ha a párotok állatot tart a lakásban, összeköltöznétek vele így is?

Figyelt kérdés
2015. aug. 15. 00:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Az ízeltlábúak és madarak kivételével mindenre vevő vagyok. Nekünk nem volt állatunk mikor összeköltöztünk, nekem a családban mindíg volt macska kutya meg valami egyéb. Páromnak sose volt állata, aggódtam milyen lesz neki, de pár hónapja hozzánkkerült egy mentett kiscica akit imádunk.
2015. aug. 15. 11:56
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, de nálam az a szakító ok, ha a pasi nem bírja az állatokat. Kutyával, macskával, papagájokkal, halakkal élek, és fontos, hogy mindig gondoskodjak róluk. Szerencsére a párom hasonló nézőponton van, a legtöbb kedvencet együtt vállaltuk.
2015. aug. 15. 20:38
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát. Nagyjából erre az arányra számítottam.
2015. aug. 16. 12:01
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen állat nem hátrány, ha normálisan van tartva. Az itt emlegetett pókokat, kígyókat, rágcsálókat is kifejezetten szeretem. Kivéve olyan formában, mikor az egér befúr a ruhásszekrénybe, vagy az konyhaszekrénybe. :D
2015. aug. 16. 12:03
 15/21 anonim ***** válasza:
73%

Attól függ milyen állat. Cica, hüllő, pók, hal nem akadály.

Rágcsáló (szag miatt), madár (hang + szag), kutya (hang + szag + energia-és időigény) kizáró ok.

Nagyon szeretem az utóbbi állatokat is, de messziről. Sosem tartanék otthon. Egyébként szobacicáink, hüllők vannak és akvárium is. A családban volt rágcsáló, madár, kutya, tehát személyes tapasztalat alapján ez a véleményem.

2015. aug. 16. 16:10
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Kutya, macska, prémes álatok (görény, róka, mókus) oké, hüllőknek, pókoknak nem örülnék, akkor nem költöznék. Irtózoim a pókoktól, a kígyókért, hörcsögökért, tengerimalacokért sem rajongok.
2015. aug. 19. 13:19
 17/21 anonim ***** válasza:

kérdésed úgy hangzott,hogy a "párod"..ez feltételez már olyasmit hogy kedveled szereted ismered.

akkor mi a gond?

ez a dolog is hozzá tartozik.

valamiért van neki állat a lakásában.szereti.kedveli.

te meg őt.

de ha ez felmerül benned-akkor ez neked! szempont.

ami már baj...

2015. aug. 21. 09:49
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi még nem tartunk az összeköltözésnél. De egyenlőre anyukámmal élek (19 éves vagyok), és van három cicánk.

2éve van kapcsolatom.Sok időt töltünk egymással,legyen az nála vagy nálunk.

A barátom nem utálja őket.

Az elején még játszott velük ,babusgatta őket,elvolt velük.

És most eljutott oda,hogy utálja az egyik macskát.

Pont amelyiket én hoztam haza. Nagyon sokat nyávog a cicám, így próbál mindig jelezni nekem,hogy mit szeretne. Pl ha felakar ugrani a szekrényre már akkor nyávog egyet, ha le akar ugrani szekrényről akkor is nyivákol. Engem nem idegesít,de a barárom már legszivesebben megölné a cicát. Mondta is ,hogy mikor összeköltözünk,eszembe ne jusson magammal hozni a macskát. Meg lehet érteni,mert tényleg beszédes macska,és mindig csinálni akar valamit,ide oda felugrani.

Ha a barátom meglátja ezt a cicát azonnal elkergeti, sőt volt hogy meg is ütötte ha már egy kis nyávogást hallott tőle. A többi cicát szereti,mert ők már idősebbek ,nyugodtabbak.

2015. aug. 22. 22:43
 19/21 anonim ***** válasza:
Utolsó, én a helyedben össze nem költöznék ezzel az emberrel. Majd ha a gyerek sír, azt is üti???
2015. aug. 22. 23:35
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

17. világéletemben volt állat a házban, most is itt hortyog a lábamnál a kutyám. Egyszerűen érdekelt, hogy mások hogy látják ezt a kérdéskört. Nem értem egy egysoros kérdésből hogy tudtál messzemenő információkat nyerni a kapcsolatomról.

18. Külön köszönöm a hosszú választ. Az én barátom is ütötte már meg a kutyám, pici volt, és elrágta a cipőfűzőjét középen. Elég vehemensen álltam ki a kölyök mellett, azóta nincs ilyen gond. A kutya is meg lett nevelve.

2015. aug. 24. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!