Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány nálatok, ha a párotok állatot tart a lakásban, összeköltöznétek vele így is?
Attól függ milyen állat. Cica, hüllő, pók, hal nem akadály.
Rágcsáló (szag miatt), madár (hang + szag), kutya (hang + szag + energia-és időigény) kizáró ok.
Nagyon szeretem az utóbbi állatokat is, de messziről. Sosem tartanék otthon. Egyébként szobacicáink, hüllők vannak és akvárium is. A családban volt rágcsáló, madár, kutya, tehát személyes tapasztalat alapján ez a véleményem.
kérdésed úgy hangzott,hogy a "párod"..ez feltételez már olyasmit hogy kedveled szereted ismered.
akkor mi a gond?
ez a dolog is hozzá tartozik.
valamiért van neki állat a lakásában.szereti.kedveli.
te meg őt.
de ha ez felmerül benned-akkor ez neked! szempont.
ami már baj...
Mi még nem tartunk az összeköltözésnél. De egyenlőre anyukámmal élek (19 éves vagyok), és van három cicánk.
2éve van kapcsolatom.Sok időt töltünk egymással,legyen az nála vagy nálunk.
A barátom nem utálja őket.
Az elején még játszott velük ,babusgatta őket,elvolt velük.
És most eljutott oda,hogy utálja az egyik macskát.
Pont amelyiket én hoztam haza. Nagyon sokat nyávog a cicám, így próbál mindig jelezni nekem,hogy mit szeretne. Pl ha felakar ugrani a szekrényre már akkor nyávog egyet, ha le akar ugrani szekrényről akkor is nyivákol. Engem nem idegesít,de a barárom már legszivesebben megölné a cicát. Mondta is ,hogy mikor összeköltözünk,eszembe ne jusson magammal hozni a macskát. Meg lehet érteni,mert tényleg beszédes macska,és mindig csinálni akar valamit,ide oda felugrani.
Ha a barátom meglátja ezt a cicát azonnal elkergeti, sőt volt hogy meg is ütötte ha már egy kis nyávogást hallott tőle. A többi cicát szereti,mert ők már idősebbek ,nyugodtabbak.
Köszönöm a válaszokat!
17. világéletemben volt állat a házban, most is itt hortyog a lábamnál a kutyám. Egyszerűen érdekelt, hogy mások hogy látják ezt a kérdéskört. Nem értem egy egysoros kérdésből hogy tudtál messzemenő információkat nyerni a kapcsolatomról.
18. Külön köszönöm a hosszú választ. Az én barátom is ütötte már meg a kutyám, pici volt, és elrágta a cipőfűzőjét középen. Elég vehemensen álltam ki a kölyök mellett, azóta nincs ilyen gond. A kutya is meg lett nevelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!