Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti szakítanátok a párotokkal, ha kiderülne, hogy magas a tesztoszteronszontje és esetleg a későbbiekben nem lehetne közös baba? Feltételezve, hogy nagyon szeretitek.
Beszéld meg vele! Nálunk ugyanez a helyzet, pco-m van. Egy ideig szedtem fogamzásgátlót, most már fél éve nem. Szeretnénk gyereket. Eddig nem jött össze.
De a magas tesztoszteronszint sem jelenti azt, hogy automatikusan bukó a dolog. Csak nehezebb lesz és többe fog kerülni.
Viszont a párod készítsd fel a dologra már most. Legyen tisztában a helyzettel. Sokféle megoldás létezik a drillingtől a mesterséges megtermékenyítésen át az örökbefogadásig. De adj neki is időt, hogy fel tudjon készülni a dologra.
7-es mindenki hallot már az örökbefogadásról...
De azért az csak nem olyan mint egy saját gyerek.Én pl.imádom a gyerekeket,elvagyok velük de nem tudnám más gyerekét úgy szeretni mint a sajátomat.Legalábbis én.
26/F
"Orokbefogadasrol meg senki nem hallott?"
Van aki nem akarja a más kölykét nevelni és ezért ne ők legyenek már a szemetek.
Én nem hagytam el a feleségemet, amikor kiderült, hogy nemigen tud szülni.
Mi örökbe fogadtunk, aztán később mással lett házilagos gyerekem is.
Ami azt illeti én nem látok köztük különbséget.
Lehet, hogy a sztersszhormon szinted magas nem feltétlenüül a tesztoszteron a baj. Szurkolok.
Ha igazán szeret, veled marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!