Ha nekem magas a pulzusom, akkor a baba is rosszul érezheti magát? Ez hogy derülhet ki? 37 km
Figyelt kérdés
2015. jún. 4. 15:53
1/5 anonim válasza:
Mennyi a pulzusod? Amúgy szerintem nem,nekem is extrém magas a pulzusom el is küldtek vele kardiológiára még a terhességem elején de nem különösen foglalkoztak vele az orvosok.. Én attól félek nehogy a szülésnél okozzon problémát ez a magas pulzus.
2/5 anonim válasza:
A pulzusszám természetes módon magasabb terhesség alatt (több szövetet kell ellátnia nagyobb vérmennyiséggel). Kérdés az, hogy neked ehhez képest is túl magas, vagy csak az általánosan megemelkedett pulzusról van szó?
3/5 A kérdező kommentje:
110 ès 120 között mozog. De néha olyan rosszul vagyok tőle, hogy majdnem elajulok. Ma az orvos Betalokot ìrt fel. Szerinte emiatt a babának is lehet magas a pulzusa. Elhiszem neki, csak kivàncsi voltam màs esetekre is.
2015. jún. 4. 18:11
4/5 anonim válasza:
Akkor legalább a te orvosod foglalkozik veled. Nekem 8 hetesen volt 134 is a pulzusom aztán 11 hetesen 144.. Erre mondta a védőnő hogy hoppá ilyen idősen nem lehetne még ennyire magas.. Voltam mindenféle kivizsgáláson nem találtak semmit,azt mondták betalocot nem írnak fel mert akkor kis súlyú lesz a baba.. Most vagyok 28 hetes baromi nagy hassal de ugye még hol van a vége.. Én már most alig birok bármit is csinálni a pulzusom miatt.. Nyugalmi állapotban is magas(bár itthon csak 100 körül szokott lenni) akkor gondolj bele ha elmennék ebbe a dög melegbe sétálni mennyi lenne.. Első voltam :) kívánom hogy legyen minden rendben veletek :)
5/5 anonim válasza:
Hàt ekkora hülyeséget még nem is hallottam,hogy a betaloctól kis súlyú lesz a baba :D Èn mind a 4 terhességemnél szedtem végig és 3330,3370,3500,4010 grammos gyerekeket szültem.Nekem azt mondta a doki,hogy betalock egyátalán nem àrt,az viszont igen,ha hónapokig 100felett van a pulzus.
Az nagyon megterheli a szivet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!