Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti élnétek olyan emberrel aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti élnétek olyan emberrel aki mindig csak szapul és lehord mindenek?

Figyelt kérdés
A napokban õsszekaptunk és majdnem lekõpõt szándékosan vagyis glcsak mellém kõpõt hogy én mennyire utálatos vagyok amiér számon mertem kérni hogy holt tõltõtte az idejét.Párnappal elõtte azért mert sokáig fürdõttem le bálnázot,és még bocsánatot sem kér vagy ilyesmi.
2015. júl. 27. 20:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát kedves kérdező ha már jó ideje együtt vagytok akkor valami előzménye biztos kellett hogy legyen, egyik pillanatról a másikra nem létezik hogyy 11 évig kis angyal aztán meg leköpködi és lebálnázza a párját. Valószinűleg ő mindig is egy érzéketlen tapló volt csak ez kellett neked hogy felnyíljon a szemed...
2015. júl. 27. 21:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi történt vele 4-5 hónapja? Mitől változott meg ilyen hirtelen?
2015. júl. 27. 21:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj vele, de a normális értékrend nem zárja ki azt hogy elhagyjuk azt aki lábtörlőként kezel bennünket.
2015. júl. 27. 22:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Semmiképp nem élnék ilyen emberrel. Az ilyen egy bunkó, hogy lehet olyat mondani, pláne a gyermekeid anyjára, hogy bálna? És melléd köp? Az lett volna az utolsó húzása, az biztos.

Amúgy, ha "csak" az utóbbi 4-5 hónapban ilyen, akkor szerintem lehet valami a háttérben. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de nem lehet hogy megcsal?

2015. júl. 27. 22:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Szeretője van. Főleg, ha le is bálnázott. Kérdezd meg tőle, hogy akar-e egyáltalán veled élni, mert ennek így nincs értelme.
2015. júl. 28. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!