Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen minimum elvárásod van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen minimum elvárásod van partnered felé pénzügyi téren?

Figyelt kérdés

1. Mennyi legyen a minimum havi fizetése ?

2.Rendelkezzen-e saját tulajdonú lakással,autóval ?

3.Elfogadod-e,hogy egy vagy annál több hitele van ?

2015. júl. 26. 15:39
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
29%
Ha én lakást akarok, akkor lesz annyi eszem, hogy inkább kimegyek dolgozni külföldre 2-3 évre és összeszedek annyi pénzt, mint hogy olyan hitelt vegyek fel, ami évtizedekig megkeseríti az életemet. Sok rokonom ezt csinálta, egyszerű szakmunkásként kiment x évre és abból teremtette elő az egzisztenciát.
2015. júl. 26. 16:14
 12/35 anonim ***** válasza:

1. Annyi, hogy a havi számláit a sajátját ki tudja fizetni és ne haljon éhen.

2. nem érdekel, nem kell

3. elfogadom de csak akkor ha azt a saját pénzéből tudja törleszteni

2015. júl. 26. 16:16
 13/35 anonim ***** válasza:
84%

A véleményünket kérdezte a kérdező,ha nem szabad szabadon véleményt nyilvánítani elég nagy a baj.

Egy ilyen átkozódó nick sosem kellene például se hitellel se lakással se semmivel.

2015. júl. 26. 16:17
 14/35 anonim ***** válasza:
Ne legyen hajléktalan, és ne velem akarja eltartatni magát. Ennyi. 29/F
2015. júl. 26. 16:29
 15/35 anonim ***** válasza:
Férfiként csak annyi, hogy legyen munkája és szeresse azt amit csinál. A saját autó, lakás nem elvárás, de természetesen pozitívum. Nekem is van. A hitel sem gond.
2015. júl. 26. 16:46
 16/35 anonim ***** válasza:

Nem számít nekem, hogy mennyi a nő pénze, amíg nem akar lehúzni anyagilag. Lássam, hogy van benne törekvés, hogy dolgozni akar, vagy valahonnan pénzt szerezni (legálisan). De, ha épp munkanélküli lenne, viszont látom, hogy törekszik munkát találni, akár alkalmit is, addig semmi gond. A nőknél szokott az lenni, hogy kikötik sokszor, hogy munkanélküli férfivel eleve nem is ismerkednek.

Nem fontos, hogy legyen autója, lakása. Ezek nem természetes dolgok manapság egy huszonéves fiataltól. Akinek erre van pénze, az vagy rohadt jól keres, vagy pénzes szülők állnak a háttérben. Hitele viszont ne legyen, max akkor, ha biztos munkahelye van, és nem tőlem várja annak törlesztését.

2015. júl. 26. 18:22
 17/35 anonim ***** válasza:

1. Minimum annyit keressen, ami fedezi a megélhetését. Emellett nem hátrány, ha tesz azért, hogy előbbre jusson.

2. Jó ha van neki, de nem várom el. Nekem sincs, vsz nem is lesz - meg lehet élni ezek nélkül is.

3. El, csak tudja törleszteni. Nekem is van, diákhitel, sokáig fog tartani, mire visszafizetem. Álszent volna, ha tőle elvárnám, hogy ne legyen hitele.

2015. júl. 26. 19:17
 18/35 anonim ***** válasza:
Az, hogy dolgozzon, és legyen állandó keresete, amivel lehet számolni. Jól végezze a munkáját, emberileg is jól álljon hozzá, ne kelljen attól tartani, hogy kirúgják.
2015. júl. 26. 20:09
 19/35 anonim ***** válasza:

1. Mindegy, csak dolgozzon, ne legyen lusta munkakerülő, léhűtő

2. Jó, ha van neki, de nem feltétel

3. Attól függ mekkora hitel és mire vette fel.

A férjemnek átlag jövedelme van, van lakása, autója, autóhitele volt mikor összejöttünk, de már kifizettük.

2015. júl. 26. 20:26
 20/35 anonim ***** válasza:
34%

Semmi gond nincs a hitellel. Okosan kell csinálni.

A szüleimnek már volt egy háza, amit a születésünkkor építettek, de azóta vettek 4 lakást hitelből. Az önerő megvolt, a hitelt felvették, kiadták albérletbe és az albérlők gyakorlatilag megvették nekünk a lakást. Az most a miénk, ott kezdtük az életünket.

A párommal most közösen szeretnénk venni egy házat, felvesszük a hitelt, kiadjuk a lakásomat és majd az albérlők kifizetik a házunk hitelét. A gyerekeinknek ugyanígy szeretnénk majd lakást venni, amit kiadunk míg nem mennek egyetemre. Mire odajutnak addigra hitelmentes lesz.

Szóval a hitel jó dolog, csak okosan kell csinálni. Ez eleinte nyilván nem így megy, amíg az ember az első tulajdonát megveszi, de utána elég jó dolog tud lenni.

Én azt tartom hülyének és korlátoltnak, aki ennyire nem lát tovább az orránál és csak azt látja, hogy ez szar.

Egyébként a fizetést illetően, nyugisan meg tudjon belőle élni, ne hónapról hónapra. Én is annyit keresek, hogy tudok félretenni, ketten pedig már elég szép összeget meg tudunk takarítani.

Lakással, kocsival pedig nem kell rendelkeznie. Majd veszünk közösen. Bár mióta együtt vagyunk vett egy kocsit és élvezzük minden előnyét, szóval azért ez jó dolog. Neki kocsi, nekem lakás.

2015. júl. 26. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!