Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik férfit választanátok?
Figyelt kérdés
Egy nagyon okos, tájékozott, nyugodt kutatót aki mindenhez ért, vagy egy macsó kommandós katonát?2015. júl. 23. 17:48
1/8 anonim válasza:
Komoly kapcsolatra katonával soha nem jönnèk össze.
2/8 anonim válasza:
A kutatóval mindenképpen, a katonával csak abban az esetben, ha a macsóság nem egoizmust, nőzést és bunkózást jelent, hanem higgadtságot, magabiztosságot, megbízható támaszt.
4/8 anonim válasza:
Minden nő a 2.-at választaná, feltéve, hogy egyik se néz ki sokkal jobban a másiknál.
5/8 anonim válasza:
Hű, ebből a rengeteg infóból aztán lehet tudni. :D Amelyiket megszeretném. Bár a kommandóst szerintem akkor sem választanám. Az ő életük azért elég veszélyes én meg nem a jó stressztűrő képességemről vagyok híres, inkább kerülöm az izgalmakat, úgyhogy ilyen mellett biztos nem bírnám sokáig. A kutató viszont akár még érdekes is lehet, vele nyugis, ugyanakkor érdekes lehet az élet.
6/8 aszomszedneni válasza:
amelyik néha elmosogat, meg bírja a kölköket.
7/8 anonim válasza:
A kutatót, egyértelműen. Most mondanám, hogy legalább is komoly kapcsolatra, mert futó kalandra a másik is megteszi, de sose voltam az a futókalandos típus, én csak komoly kapcsolatban gondolkodom.
8/8 anonim válasza:
Én egy macsó ex kommandós katonát aki továbbtanult és egy okos, tájékozott, nyugodt mindenhez értő kutató lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!