Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21-26 éves lányok, osszejőnnétek egy 19-20 éves fiúval?
Én 25-26 évesen csak felfelé keresgéltem. 30 felett. Nekem egy 19-20 éves fiú nem tudta volna megadni azt, amire szükségem volt. Én családot, gyerekeket kerestem ennyi idősen, nem kalandot.
Annyit hozzátennék, hogy a "sors fintora", hogy a férjem végül egy évvel fiatalabb nálam :) Nem volt igazam, amikor úgy gondoltam, hogy a korosztályom túl gyerekes hozzám. Szóval remélem, megtalálod, akit keresel és ő is időben észbekap, hogy illesz hozzá :)
2-es: ennyi idősen családot, gyereket kerestél?
Akkor vagy ezer éve voltál ennyi idős, vagy ritka kivétel vagy, még a 30+ nőktől is meghallgatom, hogy még élni akarnak, ráérnek a gyerekre, családra, szakítanak mert ráérnek még a komoly dolgokra...
Nem.
A férfiak agyilag, érzelmileg eleve éretlenebbek a nőknél, ha még 1-2 évvel fiatalabbak is, az már kész katasztrófa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!