Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok ha a barátotok sír előttetek?
Nagy gyerekek vagytok még, ha fél év együttélés után ez még kérdés.
Életem párja 37 éves férfi (írhatnám csupa nagybetűvel, mert az!) és igen, előfordult, hogy sírt előttem. Semmi kiábrándító nincs abban a felismerésben, hogy a férfinak is ugyanolyan nehéz lehet vagy ugyanolyan intenzív érzelmeket él át, mint én. Nyilván nem ok nélküli picsogásról beszélgetünk, hanem eddig kétszer volt olyan komoly helyzet, hogy sírt.
az egyik amikor megharapta egy szúnyog, a másik amikor meg elvakarta a sebet.
Maximum családi tragédia esetén létezhet ilyen kivétel.
Még példát is tudnék mondani, komolyan nől annak az esélye, hogy a csajod félre fog kefélni, ha megszagolja, hogy vannak gyengeségeid.
Ezt maximium millókkal a zsebben tudod kompenzálni. Ilyenkor vonzó, ugye a sikeres menő csávó kiégett, és szomorú legbelül.
Soha, semilyen körülmények között ne higgy ell a nőknek semmit arról, hogy márpedig nem ciki, és nem fog csökkeni az érteked a szemükben.
Nekem is egy 20 éves a srác udvarolgat.
Szokott panaszkodni, nem zavar. Ha sîrna se zavarna. Természetes dolognak tartom. Emberek vagyunk, érző lények. Én szeretem, ha egy férfi kimutatja az érzéseit, ahhoz kell bátorság, nem pedig ahhoz, hogy elbujjon sírni. Mindenki vállalja fel öagát. Nem szégyen. Játszani 0-24-ben a macsót, nem túl eredeti, valódi.
Tehát én teljesen normális, elfogadható dolognak tartom.
De vannak, akik nem tartják annak. A csokit se szereti mindenki...minden ember más...Így mindenki ilyen kérdésekben csak a saját nevében beszélhet. N
"az egyik amikor megharapta egy szúnyog, a másik amikor meg elvakarta a sebet. "
Ha ezt nekem címezted (hármas válaszoló vagyok), akkor jelzem, zavarba jönnél, ha szembe találnád magad azzal a pasival, akiről így írsz, és füled-farkad behúzva nyüsszögnél.
Nem fogom leírni, mert semmi közöd hozzá, hogy miért sírt a párom. Megvolt az oka, és az én szememben nem a pénze számít, hanem az emberi értékei. De ilyesmikről te hallani is max. szökőévente szoktál a válaszod alapján, úgyhogy hagyjuk.
1. Kétségbeesek, mert nem vagyok jó vigasztalásban, sőt, általában rosszabb lesz a helyzet, ha én kezdek neki a vigasztalásnak...
2. Megkérdezem, mi a gond, mert eddig gondolom nem tudtam (ha tudnám az okot, megoldanánk valahogy), és kitalálok valami tervet, amivel a problémát megoldhatjuk.
3. Elviszem szórakozni és együtt töltök vele egy hétvégét, amikor végig olyasmiket csinálunk, amiket szeret :)
Azt a szót, hogy ciki, nem hiszem, hogy használnám arra, akit szeretek. De az biztos, hogy megdöbbennék, ha sírna, mert ő már férfi, nem kisfiú, szóval, csakis komoly dologról lehetne szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!