Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit művelnétek a párotokkal, ha sunyi módon levágná kopaszra a jó hosszú hajatokat miközben alszotok?
Figyelt kérdés
Csak úgy poénból.2015. júl. 4. 17:26
11/15 anonim válasza:
Feljelenteném,orvosi jelentéssel igazolnám hogy lelkileg taccsra vágott,életképtelen lettem,pszichikailag tönkrementem,és nagyon nagy kártérítést zsigerelnék ki belőle.Addig míg meg nem nő,parókám lenne,meg pénzem is aztán,jó buli.
12/15 anonim válasza:
Az a minimum, hogy kidobnám. Sok éve növesztem a hajam, a fenekemig ér, vörösre festettem a kedvéért, így rengeteg idő, energia és pénz az ápolása. Nem tolerálnám, ha levágná.
13/15 anonim válasza:
Feljelenteném az ügyészségen bűncselekményért.
Ezen felül kártérítésre is kötelezném.
14/15 anonim válasza:
#9 +1 :)
Ő sem lenne sokáig hajas és még valahogy megviccelném, csak, hogy érezze mennyire szeretem. :D
Amúgy már beszéltünk erről, igaz akkor egyikünk sem aludna és nem sunyi módon történne.
15/15 anonim válasza:
Ezert mar fel lehet jelenteni, szoval mennek a birosagra. Majd ha leperkalta nekem a karteritest akkor megneznem az arcat, hogy mekkora poen volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!