Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eltorne a parotok karja/laba, es furdetesre, oltoztetesre, wc-ztetesre stb szorulna, megtennetek neki?
Mert en konkretan a fenebe el lettem kuldve, hogy minek pisilek ennyit, hagyjam mar pihenni.
4 eves kapcsolat, 27/N
most ez ugye vicc?
van egy feleséged, együtt laktok és tesód hagyjon ott mindent és rohanjon hozzád? ő családja le van tojva? munkája stb.? vagy szüleid ugráljanak körül majd 50 évesen is?!
Mikor eltortem mindket kezem es vele egyutt szetzuztam a vallam, akkor a wc-t kinkeservesen megoldottam, abban nem skartam, hogy segitsen, de minden mast o csinalt. Oltoztetett, furdetett, fozott, vagy hozott nekem kajat. Semmit nem engedett, mikor mar jobb volt a vallam es segiteni szerettem volna a rendrakasban, takaritasban. Most ra var egy mutet es en fogom ugyanezt csinalni.
Hogy miert? Mert o a tarsam!
Biztos hogy elgondolkoznek a kapcsolatunkon ha az altalad vazolt helyzet lenne..egy dolog hogy nem fozott, de komolyan csak maganak rendelt kajat??? Es akkor ez csak egy dolog a sok kozul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!