Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek ez jó?
Figyelt kérdés
Most őszintén! Ti örülnétek annak, ha a párotok bevonna a saját szépségápolási rutinjába?
Pl. körmöt festeni, epilálni, stb.
2015. jún. 26. 22:58
11/17 anonim válasza:
Érdekes lenne, de körömfestésnél valószínű nem tetszene neki a végeredmény.
12/17 anonim válasza:
Punciszőr borotválást vállalok
13/17 anonim válasza:
én a természetes nőket szeretem, a smink, festett körmök pl kifejezetten taszítanak, de epilálást, sarokreszelést, ilyesmit persze, ha megkér, megcsinálom
14/17 anonim válasza:
engem érdekelt ez férfi létemre kíváncsi voltam mi hogy van
bevonást nem igényeltem csak megfigyelő voltam :)
miután mindent felfedeztem utána már nem nagyon izgatott tovább a dolog
15/17 anonim válasza:
Az én párom kifejezetten kíváncsi volt mindenre, amit magammal csinálok, mindegy hogy szőrtelenítés vagy hajápolás.. Ha megkérném biztos kifestené a körmömet, de inkább nem bíznám rá, ugyanez a szőrtelenítéssel, na de a hajamat elő szeretettel ápolja,fésüli.. Ha nagyon fáradt vagyok, akkor kérés nélkül megcsinálja, ő viccesnek tartja, nekem meg nagy segítség.. :)
16/17 anonim válasza:
Bizonyos kor után, már én vagyok ráutalva egy körömvágásra. Mostanában észrevettem, hogy az egyik lábamon már nem mindig érem el az ujjaimat az ollóval. (Vagy a kezem ment össze, vagy a lábam nőtt meg.) 😄
Csak a feleségem kérhetem meg erre, mert az orvosok már a lábam levágását mérlegelik. 😄
17/17 anonim válasza:
Jo dumad van 16 os , hangosan felrohogtem ahogy olvastam a kommentet;-)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!