Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek lehetséges rávenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetséges rávenni egy nőt arra, hogy kevesebbet egyen és hogy többet mozogjon?

Figyelt kérdés
A barátnőm imád enni, gyakran többet eszik mint én, amit megvallom kicsit idegesít. Szeretném ha leadna úgy 10 kilót, de semmiképp nem tudom rávanni, ha felhozom a témát csak elkezd hisztizni vagy sírni. Pedig csak azt szeretném, hogy úgy nézzen ki mint amikor megismerkedtünk. Oly nagy dolog ez talán?
2015. jún. 21. 13:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
27%
igen, ugyanúgy a másik ember is eldöntheti hogy az a fontosabb hogy tespedjen egész nap és zabálja a zsírt vagy az hogy szexeljen és tetsszen a párjának. innentől kezdve nem a kérdező a hibás
2015. jún. 21. 18:57
 22/29 anonim ***** válasza:
82%
Nem mondtam, hogy a kérdező hibája. Azt mondtam, hogy ne próbálja rávenni a barátnőjét olyasmire, amit az egyértelműen nem akar, hanem döntse el, hogy vagy hajlandó lfogadni őt így, vagy hagyja ott és keressen mást. Utóbbi eset azt igazolja, hogy nem illettek össze, ami valóban nem a kérdező hibája és nem is a barátnőé.
2015. jún. 21. 19:09
 23/29 anonim ***** válasza:
48%
Na most biztos le leszek pontozva, de szerintem a kérdező elvárásai teljesen reálisak és kivitelezhetőek. Azt írta, hogy a 65 kg-nak örülne, pedig szerintem még akkor is van felesleg egy nőn. Én gyerekkoromban elég kövér voltam, egyáltalán nem volt jó, a szüleimre sokáig nagyon haragudtam, hogy miért hagyták, hogy elhízzak, miért nem tettek valamit ellene. Lefogyni baromi nehéz volt, jelenleg 58 kg vagyok a 165 cm-hez, szóval azért még rajtam is van egy kis felesleg. 169 cm-hez 75 kg viszont nagyon sok, nem tudom elképzelni, hogy valaki úgy jól érezze magát, én biztosan depressziós lennék. Az, hogy valaki szeretne segíteni máson, hogy fogyjon, számomra nagyon becsülendő, én nagyon örültem volna egy kis segítségnek, lelki támogatásnak. Eleinte biztos rosszul esne neki, de ha lefogy pár kilót, tuti hálás lesz. Aztán lehet, hogy másnak nem akkora tragédia az elhízás, mint nekem, és máshogy látja a dolgokat, de én a kövérséget borzasztóan negatív dologként éltem meg, önbizalmam nulla volt és az osztálytársaim is kiközösítettek. 24L
2015. jún. 21. 19:10
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha a nő tényleg minden alkalommal sír, ha a kérdező előveszi a témát, akkor kétlem, hogy akkora lelki támogatásként élné meg a dolgot. Szerintem minden támogatás és motiváció alapja az elfogadás. Ha az megvan és az ember azt érzi, hogy a neki fontos emberek mindenképp szeretik és mellette állnak, na akkor elkezdhet gondolkodni azon, hogy a saját igényeinek mennyire felel meg az adott állapota. Ha saját magától arra jut, hogy jó lenne változtatni ezen vagy azon, na akkor lehet biztatni, közös túrákt szervezni, meg kivenni a kezéből a csipszeszacskót, ha "elgyengül". Egészen addig, amíg maga a személy nem akar változást, az ilyesmi csak cseszegetés és lefeljebb ront a helyzeten.
2015. jún. 21. 19:29
 25/29 anonim ***** válasza:
24: Az a baj, hogy elhízni egyszerű és viszonylag rövid idő alatt hatalmas súlyt lehet felszedni. Egyik fiúbarátom is csak akkor jött rá magától, hogy baj van, mikor már jóval 100 kg felett volt, onnan pedig sokkal nehezebb és megterhelőbb lefogyni. 24L
2015. jún. 21. 19:47
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Mondom, egy-két jószándékú jelzéssel nincs gond, ha viszont nem használ, akkor bele kell törődni és megvárni, amíg az illetőnek is leesik a tantusz. Ha ő maga úgy gondolja, hogy nincs gond, de a körülötte lévők tovább cseszegetik, annak kétféle hatása lehet: vagy ellenállást vált ki és az ember akkor csakazért is ragaszkodni fog a mások által kritizált viselkedéséhez, vagy pedig kiöli az önbizalmát, ami nélkül pedig reménytelen bármiféle változás.
2015. jún. 21. 20:25
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

Esetleg említsd meg, hogy ha később mondjuk gyereket szeretnétek, és erre a most meglévő 75 kg-jára fog még 10-15 kg-t felszedni, az úgy már tényleg nagyon sok, és komoly egészségügyi problémái adódhatnak belőle a későbbiekben, a cukorbetegségtől kezdve a magas vérnyomáson keresztül egészen a szív-és érrendszeri problémákig.

Egyébként szerintem ha ő maga nem akarja a változást, úgy nagyon nehéz lesz rávenni, hogy tegyen magáért. Azt kellene megértetni vele, hogy ez az ő érdeke, és nem másé. Az ő teste, az ő egészsége, és neki kell ezért megdolgoznia. Itt nem csak arról van szó, hogy kinek tetszik, meg kinek nem, hanem hogy később ebből milyen komoly egészségügyi gondjai adódhatnak, ha most nem tesz ellene valamit.

2015. jún. 23. 14:17
 28/29 anonim ***** válasza:
Régebben volt egy párom, aki rendszeresen bántott a súlyom miatt. Nem voltam igazán kövér, inkább csak husis, 165 cm-hez 65 kg voltam, de folyton tespedtem, a mozgás szót kb. nem is ismertem, és utólag felfoghatatlan, hogyan ehettem annyi tésztát, hamburgert, édességet, stb. Én is sírtam a kritikán, szakítottunk is (nem csak emiatt), majd rá fél évre úgy döntöttem, lefogyok. Jelenleg 53 kg vagyok, minden nap sportolok, egészségesen étkezem, szépen kezdenek domborodni az izmaim, rengeteget alakult a testem az elmúlt 3 évben. A változást az hozta, hogy egy nap a tükörbe néztem, és elkezdtem undorodni magamtól. Már nem tudom elképzelni hogy ismét a régi életmódomat folytassam, de azért haragudnék most is, ha a párom kritizálna bármi miatt. A lényeg, hogy ő saját magának tetsszen, belső késztetés kell a változáshoz. Próbáld meg elfogadni, vagy hagyd el. Esetleg én a helyedben azzal próbálkoznék, hogy elvinném vásárolni, próbáltass fel vele kis csinos ruhákat, hátha rájön, milyen klassz érzés lenne azokban bombanőként feszíteni.
2015. jún. 27. 20:23
 29/29 anonim ***** válasza:
68%
Az meg milyen lenne, ha a nőd nyomna le a torkodon fehérjeporokat, hogy szedjél már fel izmot, gizdagyerek.
2015. jún. 27. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!