Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek lehetséges rávenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetséges rávenni egy nőt arra, hogy kevesebbet egyen és hogy többet mozogjon?

Figyelt kérdés
A barátnőm imád enni, gyakran többet eszik mint én, amit megvallom kicsit idegesít. Szeretném ha leadna úgy 10 kilót, de semmiképp nem tudom rávanni, ha felhozom a témát csak elkezd hisztizni vagy sírni. Pedig csak azt szeretném, hogy úgy nézzen ki mint amikor megismerkedtünk. Oly nagy dolog ez talán?
2015. jún. 21. 13:04
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Én naponta mozgok, és hívom is, hogy mozogjon velem, de gyakran kifogást talál. Lehet, hogy nincs ehhez motivációja, ilyen típus.
2015. jún. 21. 13:19
 12/29 anonim ***** válasza:
39%

Meddig tudod tolerálni a lustaságát,nincs rá jobb szó?

A végtelenségig?

Nagyon kellemetlen helyzet,de nem te tehetsz róla hanem ő.

2015. jún. 21. 13:22
 13/29 anonim ***** válasza:
91%
Én úgy állnék neki a dolognak, hogy elsősorban nem azt hangoztatnám, hogy "nekem így nem tetszel, én bezzeg mozgok", hanem az ő érdekeit nézném. Mondjuk, hogy kicsit jobban figyeljen, mert így később, mikor még nagyobb pluszsúly lesz rajta, nagyon meg fogja bánni, de még menthető a dolog, étkezzen egészségesebben stb. 24L
2015. jún. 21. 13:31
 14/29 anonim ***** válasza:
24%
Aha, szóval a hapsi szólhat a lánynak, hogy ne egyen annyit, de ha a nő teszi ezt, az hülyepitsa.
2015. jún. 21. 13:35
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
14-es, én volt, hogy szóltam a barátomnak, nem sértődött meg, eljárt biciklizni és fogyott is sokat. 24L
2015. jún. 21. 13:45
 16/29 anonim ***** válasza:
A lány is szólhat a hapsinak ha a hapsi zabál sokat és nem mozog semmit.Miért ne tehetné?
2015. jún. 21. 13:52
 17/29 anonim ***** válasza:
48%
Szakíts vele. Jobbat érdemel nálad.
2015. jún. 21. 13:54
 18/29 anonim ***** válasza:
47%
Inkább szakíts vele, nem érdemli meg, hogy valaki miatt szarul érezze magát a bőrében és megutálja az ételeket. Azért sír, mert rosszul esik neki, hogy neked a jelenlegi helyzet nem felel meg és felrovod, hogy rendesen eszik. Amúgy meg ha annyira tenni akarsz valamit, akkor menjetek el közösen mozogni, iratkozzatok be valamilyen edzésre vagy valamire. De attól, hogy neked nem tetszik, attól nem neki kellene önértékelési problémákkal küzdeni.
2015. jún. 21. 15:46
 19/29 anonim ***** válasza:
27%

utolsó te miről beszélsz? írta a kérdező hogy nem így ismerte meg... akkor mindenki legyen k**aszott igénytelen és hagyja el magát mert 'el kell fogadni a másikat'? nyilván nem ok nélkül tetszett meg neki.

az meg hogy valaki 170 centi alatt (nem emlékszem pontosan) 75 kiló az nem a jó étvágy meg a rendes kajálás hanem az elhízás...

2015. jún. 21. 17:09
 20/29 anonim ***** válasza:
65%

Nem KELL elfogadni a másikat, szakítani is lehet, ha az ember úgy érzi, hogy nem tud együttélni a másik egy általa rossznak ítélt szokáslval. Ahhoz viszont senkinek sincs joga, hogy előírja a másiknak, hogy hogyan éljen, a kérdező részéről ugyan úgy nem jogos elvárás ez, mintha a párja várná őtőle, hogy sportoljon kevesebbet és egy többet.

Ha jószándékból egyszer-kétszer szól az ember, mert aggódik a párja egészségéért az egy dolog (bár a kédés alapján még csak nem is erről van szó, hanem inkább arról, hogy a nő már nem elég dögös a kérdezőnek), de ha egyszer nyilvánvaló, hogy a másik ragaszkodik a fennálló helyzethez (mint itt is), akkor nincs mese, vagy el kell fogadni és együttélni vele, vagy keresni mást. De a másik ember folytonos cseszegetésének semmi értelme, ennél tényleg mindenki jobbat érdemel.

2015. jún. 21. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!