Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerelmes vagyok belé, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok belé, de kiakaszt! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Barátnőm 56 kg lett és 160 cm magas. Mikor megismerkedtünk csak 50 kg volt. Azaz 6 kilót felszedett mióta együtt vagyunk. Így kicsit húsos és folyton ösztönzöm hogy mozogjon többet, ne legyen éjszaka nehéz kajákat. Múltkor mikor nálunk aludt, hamburgert készítettem magamnak éjfél után (éhes voltam és rám bőven fér még jópár kg), erre ő is kért hamburgert, de én nem akartam neki adni. Azt szeretném ha jobban vigyázna az alakjára, és más lazább kaját adtam volna neki. Erre besértődött és sírva a szobába rohant. Egyébként szokott mozogni heti 1-2x, de az édességeket stb. imádja és nem tud róla leszokni. Most tényleg én voltam a bunkó? Nagyon szeretem, de vékonyabban sokkal vonzóbb volt és szeretném ha úgy nézne ki, mint amikor megismertem...
2015. jún. 12. 13:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
63%
Én elhagynálak. Az ilyen emberek miatt nincs a nők 90%-nak önbizalma. Szánalmas, elnyomó, érzéketlen bunkó vagy. Amit érzel nem szerelem, neked egy jól kinéző guminő kéne, nem ember, érzésekkel, ahhoz kevés vagy, nagyon.
2015. jún. 12. 14:29
 12/17 anonim ***** válasza:
20%

Ez kb. olyan szintu volt, mintha egy kiados szex utan, O azt mondana, neked, hogy rohadtul nem vagy jo mostansag es amugy sem tudod ot kielegiteni.

Na hat ezek utan te is sirnal ...

Rendben, zavar a sulya. De konyorom, mondd akkor inkabb beki, hogy elmesz vele egyutt futni, vagy az edzoterembe. Nem pedig mint a kutyaknak, hogy ellokod ot a kajatol es ele baszol egy salatat, hogy "Nesze , mert dagi vagy",

2015. jún. 12. 14:38
 13/17 anonim ***** válasza:
48%
Érzelmi intelligencia = 1-es!
2015. jún. 12. 14:39
 14/17 anonim ***** válasza:
Add nekem, én főznék is rá!! :D
2015. jún. 12. 15:41
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ha van egy kis esze otthagy a fszra, aztán kesereghetsz.

Tudod, kinek kéne egy olyan ember, aki folyton cs.szeget, és mág parasztoskodik is.

Amúgy TE jársz sportolni? Mert ha nem, úgy ne várd el tőle sem!

És ez a hamburgeres dolog nagy szmétség volt, már ne is haragudj, megaláztad, ahogy csak lehetett, gratulálok, és még neked áll feljebb...

2015. jún. 13. 12:36
 16/17 anonim válasza:
szép :/ nekem idegenek fejemhez vágják, hogy anorexiás leszek lassan (genetika), de barátom így is imád, amikor meg azt mondom neki, mi lenne ha mondjuk várandósság alatt jól elhíznék, azt mondja, az se zavarná....te meg itt bunkózol szegénnyel...
2015. jún. 15. 13:30
 17/17 anonim válasza:
Véletlen nem Anettnak hívják?
2015. júl. 5. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!