Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged hova visz a pasid nyaralni?
De azt senki nem kérdezte milyen magas vagy és hogy mi a foglalkozásod :)
Jó na, nem szurkálásképp írtam, jó neked/nektek.
:)
"A #7-es az az ember, aki modell csajnak adja ki magát, és itt pukkasztja a polgárokat, miközben egy 52 éves, zokni-szandál kombós kopaszodó vízóra leolvasó BAZ megyéből. :)"
Akkor is ezt mondanád, ha látnál a medencében,ahogy meztelenül szoktam úszni.
csak rontana az összképen, hogy jönne a pasim is.
De az nem úszni akarna:)
A kérdésre válaszoltam.
Dubrovnikban vagyunk, nyaralás céljából, de megyünk Barcelonába és Rómába is, pár hétre.
Ez is le volt, írva, de gondolom, ezt már nem sikerült elolvasni:)
Hiába a szelektív látásmód, az megvan:)
"Adj autogramot a playboy magazinjukba, nekik egy modell az elérhetetlen, nem is emberi lény. :D"
Voltam már az egyik playboy magazinban:)
De autogram nem jár:)
A pasimat is a playboy partyn ismertem meg.
esküszöm az ilyen kérdéseket férfiak írják ki, hogy lehúzzák a nőket
nyilván épeszű nőt nem visz senki sehova, kivéve persze a vállalkozó-modell páros...na de nem ők az átlag
mindenki felvaghatna azzal hirtelen hogy mit ert el hogy a tobbiek esetleg rosszul erezzek magukat.
kerlek szepen ez szadizmus es ha esetleg szep is vagy teljesen lerombolod azt a szemelyisegeddel.
nem akarlak megbantani de ne vagj fel azzal hogy jobbnak erzed magad masnal csak azert mert gazdag vagy es szep a tested.Bocsanat ha megbantottalak csak oszinte vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!