Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Muvel lepjem meg? Tippek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muvel lepjem meg? Tippek?

Figyelt kérdés

Parom hetvegen haverozni ment volna 3napra.

De mivel keveslem a mostani egyuttletunket ezert. ,,kiharcoltam,, higy maradjon inkabb velem.

Ebbol lett egy kisebb vitank de most nem ez a lenyeg.

Szeretnem szeppe tenni a hetveget hogy azt mondhassa hogy. ,,ezert megerte itthon maradni,,

Sok volt koztunk a vita is mostanaban...szeretnek hetvegen a kedvere tenni, de nem csak szexben :)

Muvel dobjam fel, hogy ne legyen az hogy. ,,barcsak inkabb haveroztam volna,, ?

2015. máj. 28. 14:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ezt mi nem tudhatjuk, hisz a te párod, te ismered mit szeret csinálni. ha szeret jókat enni, főzz valami finomat, az én párom "álma" hogy egyszer reggeltől-estig itthon legyünk gyerekek nélkül, és meztelenül egész nap :) főzni enni pezsgőzni. Te tudod hogy mi az ami a párod szívét megdobogtatja :)
2015. máj. 28. 14:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

pff hiszti utáni engesztelés

mondjuk, engedd élni szerencsétlent! kevesebb hisztiparádé, és jó lesz.

de így menekülni fog tőled!

2015. máj. 28. 14:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szegény srác...gondolom nem minden hétvégén mennek a haverok el 3 napra lazulni, a jó kis élményeket fel fogják hozni mikor nosztalgiáznak kivéve a Te barátod. Mostmár mindegy szerintem kényeztesd el nagyon ennyi amit tehetsz...azt h higy meg a fantáziádra bízom.
2015. máj. 28. 14:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Azzal, ha még ma közlöd vele, hogy meggondoltad magad, menjen nyugodtan. Ha az együttlét igénye nem belülről fakad, akkor a terrorizálással csak méginább rontasz a helyzeten.
2015. máj. 28. 14:30
 5/11 A kérdező kommentje:

Mondtam neki hogy menjen, en mar amugyis talaltam magmank hetvegere tennivalot.

Erre azt mondta,hogy mostmar csak azert sem megy,nem csinal segget a szajabol

2015. máj. 28. 14:36
 6/11 anonim ***** válasza:
persze hogy nem megy szerencsétlen, ha hiszti van belőle. ügyesen marod el magad mellöl, hiába szexelsz vele egész hétvégén, te is tudod, hogy arra mindneki képes!
2015. máj. 28. 14:37
 7/11 A kérdező kommentje:

A kerdes nem az volt hogy mibol volt hiszti meg a vita.

Eldontotte,nem megy es kesz. Megbantam kegkozelebb nem csinalok ilyet na!

Azt kerdeztem ha mar itthon maradt mivel kedveskedjek neki.

Amugy meg ha engem szeret es szeret velem lenni igenis legyen velem... 1honapja nincs idonk egymasra a sok melotol.

Majd haverozik akkor ha itt a nyar

2015. máj. 28. 14:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel valamelyik haverját és kérd meg, hogy jöjjenek el érte. Készíts neki egy kis csomagot (kaja, pia), amit a kezébe nyomsz és jó szórakozást kívánsz neki.
2015. máj. 28. 14:58
 9/11 anonim ***** válasza:

nyugi nyárat már külön töltitek!

szegény srác. majd talál egy normális nőt magának!

2015. máj. 28. 18:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Azt az nőt aki mindíg tudja hol a férje úgy hívják: ÖZVEGY!
2015. máj. 30. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!