Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyi idő után kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után kellene összeköltözni?

Figyelt kérdés

24 vagyok, barátnőm 22.

pár hét mulva 1 éve leszünk együtt.

volt már több ilyen kapcsolatom, hogy 1 évig együtt voltunk, de sosem költöztem még össze senkivel.

Talan a jelenlegi életem legharmónikusabb kapcsolata.

Jelenleg külön városban élünk, és csak 7végente vagyunk együtt.

Én nemrég váltottam munkahelyet így ujfent kezdő vagyok, barátnőm pedig nemrég talált állást alig 300 m re tőlük, az ő városában.

Szóval most jó darabig nem tudunk összeköltözni.

De ezen téren is van pár tisztázatlan dolog:

-albérletbe menjünk, vagy próbáljunk már most hitelbol közös lakást venni?

-szerencsére mindkettőnk szülei elég rokonszenvesek, nem baj ha itt vagy ott vagyunk pár napot.

-vagy eljegyzés stb előtt nem is "szoktak" összeköltözni?

Totálisan nem vagyok képbe ezekkel...

Nem tervezek 30 éves korom előtt senkit sem eljegyezni egyébként...

2015. máj. 26. 18:39
1 2
 11/12 anonim válasza:
ezt neked kell tudni mikor jön el az ideje.Hamár igazán megismerted és megizolbene rámered bizniaz életed
2015. máj. 26. 19:43
 12/12 anonim válasza:

Távkapcsolatból ne költözzetek egyből össze... Összeköltözés előtt próbáljatok meg többet együtt lenni, ne csak hétvégén. Szerintem nincs ilyen, hogy X év után össze kell költözni. Igaz, hogy ha együtt éltek akkor ismered meg a valódi énjét, és az is biztos, hogy akkor jönnek elő a problémák, de csakis akkor költözzön össze 2 ember, ha mind a ketten ugyan annyira akarják és erről közösen tudnak dönteni.( mikor, hogyan, hova, ki mit fizet stb.)

Egy év együttlét -gyakorlatilag távkapcsolat- után hitelből közösen NE vegyetek lakást!

Eljegyzés előtt is összeköltözhettek, erre szabály nincs, amikor érzitek és amikor úgy érzitek, hogy anyagilag is úgy álltok, hogy ez kivitelezhető.

2015. jún. 22. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!