Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párommal lassan 2 éve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal lassan 2 éve vagyunk együtt, de valamiért már nemtudom, úgy szeretni? Többi lent

Figyelt kérdés
Szóval lassan fél éve megromlott köztünk a szexualitás, volt két hónap amikor konkrétan semennyi intimitás nem volt köztünk, sőt sokszor volt, hogy átmentem hozzá és akkor sem velem foglalkozott hanem xy-al beszélgetett a neten. Valahogy úgy érzem, hogy már nem szeretem úgy mint régen és, hogy ebbe eléggé szerepet játszik az is, hogy úgy érzem, hogy nem kíván, nincs semmi intimitás köztünk talán havi 1 alkalom. Szerintetek ez normális?

2015. máj. 17. 18:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ja ja, ez van.

Kérdezőnek mondom hogy nincs annak a lánynak semmilyen nőgyógyászati problémája.

Nem kellesz neki, te meg csak alázod magad vele.

Két dolgot tehetsz.

Az egyik a szakítás.

A másik hogyha így nyugodtabban tudsz keresgélni megtartod, amíg nincs ló jó a szamár is.

Ennyit ér a csajod kb.

2015. máj. 17. 19:53
 22/23 anonim ***** válasza:

Valóban gyanús, mert azt mondja ennyire meg annyira fáj és orvoshoz nem akar menni.

Mást nem tehetsz, próbálj a lelkére beszélni,ha nem megy el kell gondolkodnod a szakításon.

Ha vkivel ennyire nem lehet zöld ágra vergődni, az már régen rossz...

Ráadásul fiatalok vagytok, mégcsak nem is házasok.Ugye érted?

2015. máj. 17. 19:53
 23/23 A kérdező kommentje:
Igen értem persze. és köszönöm a támogatást segítséget:)
2015. máj. 17. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!