Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párommal lassan 2 éve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal lassan 2 éve vagyunk együtt, de valamiért már nemtudom, úgy szeretni? Többi lent

Figyelt kérdés
Szóval lassan fél éve megromlott köztünk a szexualitás, volt két hónap amikor konkrétan semennyi intimitás nem volt köztünk, sőt sokszor volt, hogy átmentem hozzá és akkor sem velem foglalkozott hanem xy-al beszélgetett a neten. Valahogy úgy érzem, hogy már nem szeretem úgy mint régen és, hogy ebbe eléggé szerepet játszik az is, hogy úgy érzem, hogy nem kíván, nincs semmi intimitás köztünk talán havi 1 alkalom. Szerintetek ez normális?

2015. máj. 17. 18:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

nem kíván egyszerűen!

nekem mikor petefészek bajom volt és fájt a szex,még akkor is megpróbáltam élvezni :)

2015. máj. 17. 19:02
 12/23 A kérdező kommentje:
#10s nem tudom, egyszerűen fáj neki orvoshoz nem hajlandó elmenni. De előbb utóbb máshoz fordulok, de előbb szakítok vele, hiányzik már a testiség nagyon.
2015. máj. 17. 19:19
 13/23 anonim ***** válasza:

Mond meg neki világosan,ha nem megy orvoshoz,arra rámehet a kapcsolatotok.

Miért nem akar? Büszkeség vagy hülyeség?

Mennyire "kellemetlen" a problémája?

Próbáld megértetni vele,ez nem állapot így,és előbb vagy utóbb úgyis orvoshoz kell mennie,ha nem javul,felesleges az időt húzni!

10-es voltam.

2015. máj. 17. 19:25
 14/23 A kérdező kommentje:
Már mondtam de akkor meg: " ne fenyegetőzz" stb stb.
2015. máj. 17. 19:27
 15/23 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a barátod?

Azért kérdem mennyi idős,mert nehogy már egy felnőtt emberrel ne lehessen megérteni,ha beteg,orvoshoz kell menni.

Szépen mond el neki,ha te otthagyod és lesz egy másik kapcsolata,az sem fog működni szex nélkül.

Ugyanott fog tartani.

2015. máj. 17. 19:32
 16/23 anonim ***** válasza:
igen 7-es mindig elfelejtem hogy hol vagyok....
2015. máj. 17. 19:33
 17/23 anonim ***** válasza:

De igen, én is ugyanazt mondtam de a sok idealista bal.fasz azt hiszi hogy érdemes megmenteni azt ami elromlott.

Képtelenek az orruknál tovább látni és feltételezni a jövőben a szerelemteljes párkapcsolatot hanem csak remegnek a régi szarért.

2015. máj. 17. 19:33
 18/23 A kérdező kommentje:
*barátnőm, és 18 éves:D ( lehet nem felnőtt kategóriába valók vagyunk, de itt több értelmest választ kapok/tam mint a tini kategba)
2015. máj. 17. 19:34
 19/23 anonim ***** válasza:

Sorry,azt hittem te vagy a lány,nem is tudom miért:D

Tessék elvinni nőgyógyászhoz, bármi baja lehet!

Elég gyerekes a viselkedése sajnos.

Mond meg neki,nem csak a szexről van szó, bármilyen egészségügyi problémája is lehet, az egészségéről van szó!

10-es.

2015. máj. 17. 19:40
 20/23 A kérdező kommentje:
Már tényleg mindent próbáltam, mondtam neki elkísérem ha kell meg minden, de csak az időt halogatta, nekem már kifogás gyanús.
2015. máj. 17. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!