Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az baj, hogyha nem lennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, hogyha nem lennék képes elsírni magam a párom előtt?

Figyelt kérdés
18/N
2015. máj. 14. 21:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Oh de jó, akkor vagy nincsenek komoly gátlásaim érzelmi téren vagy nektek is azok vannak...😄

Köszönöm szépen a válaszokat!😊

U.i.: nem 18 éves nő vagyok, hanem egy igazi Nagylány.😉 haha.😁

2015. máj. 14. 22:19
 12/14 anonim ***** válasza:

A többség ilyen, ezért szarok a párkapcsolatok.

Meg úgy általában az emberi kapcsolatok.

2015. máj. 15. 02:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Előző kapcsolatomban én sem sírtam a barátom előtt, pedig 3 évig voltunk együtt.

Jelenlegi barátommal miután összejöttünk, valamiért baromi érzékeny lettem, konkrétan már 1-1 reklámon is be tudok könnyezni, hihetetlen. A barátaim előtt én sem sírok, de a párom előtt már nagyon sokszor előfordult a másfél év alatt - de mivel együtt élünk, így azért elég nehéz lenne "titokban" intézni. Persze próbálok ilyenkor elvonulni, de általában tudja, hogy mi a helyzet:)

Amúgy nagyon utálom, hogy ilyen érzékeny vagyok, hiszen ha veszekszünk, akkor is gyakran elsírom magam, vagy ha nem is könnyezem, akkor is hallani a hangomon, hogy már nagyon a határán vagyok, és ilyenkor a barátom mindig megenyhül, én meg amolyan érzelmi zsarolásnak érzem az egészet.

21N

2015. máj. 15. 06:19
 14/14 anonim ***** válasza:
18 évesen minek akarsz sírni? Nem vagy már óvodás, viselkedj úgy, mint egy felnőtt nő..
2015. máj. 15. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!