Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van okom gyanakvásra?
Figyelt kérdés
Több éve élek együtt a párommal,és fura hogy állandóan kóddal zárja a telefonját.Szerintetek titkol valamit?2014. okt. 9. 19:47
11/14 A kérdező kommentje:
és ezek után az fáj a legjobban,hogy még ő van felháborodva miért nem bízom meg benne!Én ledobom a telómat,meló után,főzöm a vacsorát és le *rom hogy nézegeti-e vagy sem,mert nincs mit titkolnom...
2014. okt. 9. 20:53
12/14 anonim válasza:
Szerintem nem azzal van a baj, hogy le van kódolva a telefonja. Az enyém is kódolt, viszont van egy lényeges különbség: az én párom tudja a kódot. Egyszer teljesen véletlenül vedd a kezedbe a telefonját, és kérd el a kódot. Ha nem adja meg, akkor kérdezz rá, hogy miért nem. Mit titkol. Feleslegesen ne aggódj. Tapasztalatból mondom, a túl sok agyalás tönkreteszi a kapcsolatot. Majdnem ráment az enyém is. Inkább beszéljétek meg, minthogy magadban őrlődsz, és kombinálsz.
13/14 anonim válasza:
Öcsém, kezdj el aggódni. Már tuti flörtölget egy-két csávóval a tudtodon kívül. Én két hosszabb kapcsolatomban is megfigyeltem ezt. Először teljesen őszintén senkinek semmi titkolnia valója nem volta telefonjában, de pár év után ez megváltozott és bizony félrelépések alakultak ki ebből. Ugyanígy elkezdte lezárni a telefonját kóddal, titkolózni, stb. Járj utána valahogy nehogy nagyon átverjen.
14/14 anonim válasza:
#13: Nem lehet így élni egy kapcsolatban. Vagy megbízol benne vagy nem. A háta mögött utána járni sunyi dolog. Inkább beszéld meg vele. #12 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!