Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak! Valóban "válóok" egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Valóban "válóok" egy női lábon a titokzokni?

Figyelt kérdés

Pár perccel ezelőtt akasztott ki a párom. Beszélgettünk, csak úgy, lazán. Ültünk, ölében volt a lábam és amikor a végére értünk a témának, benyúlt a zokni gumija alá, megcirógatta a bokacsont alatti területet, és szeretetteljesen azt mondta, hogy: titokzokni; válóok. Persze ez humor akart lenni, ő kábé mindig így "humoros", de most azon kívül, hogy nem találtam viccesnek, kimondottan meg is botránykoztam. Nem azt mondta az amúgy szürke titokzoknimra, hogy a szürke színe nem tetszik, hanem am block az volt a magyarázata, hogy a titokzokni önmagában azért nem nőies, mert a nőkön harisnya kéne hogy legyen. Amivel egyet is tudnék érteni, szerintem is tök szuper lenne odahaza minden háziasszonynak harisnyában jönni-menni, én valóban nem így csinálok, és mindig zokni van rajtam és évszakhoz illő nadrág, otthoni nadrág. De még sosem tett megjegyzést, máskor sem, amikor zokniban voltam, most meg külön kihangsúlyozta, hogy ami válóok, az a titokzokni. Erre elmagyaráztam neki a t.zokni funkcióját, amire mondta, hogy ne folytassam, ő is tudja (neki is van), de a nőkre harisnya való. Egyébként sosem témázott ezen, ő is úgy öltözik négyszemközt otthon, mint egy nagypapi.

Szóval a kérdésem az, elsősorban férfiakhoz, hogy valóban baj van a titokzoknival? Mi az előnye és a hátránya a női lábon???

2012. ápr. 15. 21:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Azért gondoltam ez igy kevés, szal miert:

miért ne hordhatnál otthon zoknit, vagy akár utcán is

amiért te sem, hogy erre a semmiségre igy rápörögtél

szal mindketten nagyon unatkoztok ha ezen ennyit tudtok rágódni

2014. okt. 26. 02:59
 22/27 anonim ***** válasza:
Szerintem viccelt, mi baj lehetne egy bokazoknival (a titokzokni más, az balerinákba való, de szerintem az se zavarna senkit). Az én párom pont, hogy a harisnyákat nem szereti, mert nem tud simogatni tőle. De a harisnya és a zokni az esetek nagy részében nem alternatíva. Szoknyához harisnya, nadrághoz zokni (a tél persze más helyzet)
2015. máj. 17. 09:26
 23/27 A kérdező kommentje:

Érdekes mindezt átolvasni évekkel később...

Persze van az az alternatíva is, hogy magasról lehet tenni a párjaink véleményeire, csak ehhez akkor nem kell összeköltözni meg komolyan venni a másikat, semmilyen szinten.

Lehet vállat vonni és lapozni, tömni a ropit tovább, ha egyszer csak azt mondja a párunk bele a derült égbe, hogy a térdig érő nadrágod válóok. De nem érdemes, mert egyszer csak ott áll az ajtóban egy szoknyás nő, hogy jött beköltözni, te meg csak nézel kettőjükre, a pasid meg visszanéz, hogy ő szólt időben.

Aki szerint a téma bagatell, annak kívánom, hogy éljen át hasonlót: szerelmesen, búgva a kanapén, egyszer csak nyögjenek be neki olyat, mondjuk éppen bizgerálva az érintett testrészt, ruhadarabot, hogy az válóok.

Kívánok neki utána is normális légcserét, pulzust és szívverést, sok bölcsességet a megfelelő válaszhoz és a helyzet NÉMA feldolgozásához :)

Egyébként köszönjük, minden rendben, jól megvagyunk szerelemben azóta is. A titokzokni kikerült a fiókból, bár ettől még a harisnya nem került beljebb :)

2015. júl. 30. 16:51
 24/27 anonim ***** válasza:

Senki ne keverje a szezont a fazonnal!

A láthatatlan-, avagy titokzokni (loafer socks, low profile socks) az egyik legjobb opció a nyári hónapokra; arra lettek tervezve, hogy ne tűnjenek fel a kedvenc lenge cipőink, például egy mokaszin, slip-on, vagy egy rövid bakancs viselésénél. Persze, akadnak helyzetek és események olykor szigorúan megszabott dresszkóddal, oda talán mellőzném őket, suliba, vagy kocsmázáshoz viszont pont jól működhetnek.

A bokazoknik hosszabbak, mint egy titokzokni, de rövidebbek, mint egy crew zokni. Bár nekem is van pár belőlük otthon, azért tudnak fejtörést okozni, főleg, mikor azt látom, hogy rosszul viselik őket, például olyan sneakerekkel, melyek alacsonyabbak, mint maguk a zoknik. Mégis, a bokazokni egy remek választás szinte bármilyen sporttevékenységhez, azon belül is például túrázáshoz. Nem mellesleg probléma nélkül viselheted őket egy Dunkkal, vagy bővebb szárú nadrágokkal.

Szóval a kettő nem ugyanaz.

máj. 25. 20:03
 25/27 anonim ***** válasza:
Erre azt kellett volna válaszolnod: mikor csomagolsz?
máj. 26. 12:18
 26/27 anonim ***** válasza:
51%
Következő mi lesz? Kijössz a konyhából? Hordjon ő harisnyát, ha annyira oda van érte!
máj. 26. 12:19
 27/27 anonim ***** válasza:
Nagyon vicces hogy 10 évvel ezelőtt azt mondtam unatkoztok, most meg kiverte nálam a biztosítékot
máj. 26. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!