Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Valóban "válóok" egy női lábon a titokzokni?
Pár perccel ezelőtt akasztott ki a párom. Beszélgettünk, csak úgy, lazán. Ültünk, ölében volt a lábam és amikor a végére értünk a témának, benyúlt a zokni gumija alá, megcirógatta a bokacsont alatti területet, és szeretetteljesen azt mondta, hogy: titokzokni; válóok. Persze ez humor akart lenni, ő kábé mindig így "humoros", de most azon kívül, hogy nem találtam viccesnek, kimondottan meg is botránykoztam. Nem azt mondta az amúgy szürke titokzoknimra, hogy a szürke színe nem tetszik, hanem am block az volt a magyarázata, hogy a titokzokni önmagában azért nem nőies, mert a nőkön harisnya kéne hogy legyen. Amivel egyet is tudnék érteni, szerintem is tök szuper lenne odahaza minden háziasszonynak harisnyában jönni-menni, én valóban nem így csinálok, és mindig zokni van rajtam és évszakhoz illő nadrág, otthoni nadrág. De még sosem tett megjegyzést, máskor sem, amikor zokniban voltam, most meg külön kihangsúlyozta, hogy ami válóok, az a titokzokni. Erre elmagyaráztam neki a t.zokni funkcióját, amire mondta, hogy ne folytassam, ő is tudja (neki is van), de a nőkre harisnya való. Egyébként sosem témázott ezen, ő is úgy öltözik négyszemközt otthon, mint egy nagypapi.
Szóval a kérdésem az, elsősorban férfiakhoz, hogy valóban baj van a titokzoknival? Mi az előnye és a hátránya a női lábon???
A harisnya egy baromi kényelmetlen dolog, amit nem bírok elviselni magamon.
A párod 1 teljes napra próbálja ki, aztán térjetek erre vissza.
Én szinte mindig titokzoknit hordok, ha jobb idő van... Kényelmes, és nem látszik...
23N
Akkor egy egyértelműbb kép:
De nem hinném, hogy bolhából csinálok elefántot, a párom úgy értette, hogy a férfiaknak ez a véleménye a titokzoknikról. Tehát hogy válóok. Nem irányomban közölte, hanem csak úgy, eszébe jutott egy általános vélemény.
Szerintem meg a tundrabugyi az, ha már alsóruházatnál vagyunk, amire a valódi átlagember azt mondja, hogy válóok. (A 'válóok' kifejezés egyébként is erős, talán még a tundrabugyira is)
De ő se gondolja komolyan....
meg amúgy mond meg neki hogy a harisnya tök hamar kiszakad..nekem a párom még meg is szokott kérni, hogy vegyek fel egy zoknit mert annyit költök harisnyákra :D
ne is filózz rajta szerintem, nem gondolhatja komolyan...
ez nem normalis dolog.. persze, noiesebb egy harisnya, de otthonra nem lehetne zoknit, titokzoknit viselni?? istenem... ha ilyen eszement, szexista megjegyzest tenne a parom, na az lenne kb. a valook...
20L
megérdemlitek egymást mert mindketten sérültek vagytok
a férjed se normális de te sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!