Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyi ideig toleràlhatò ,ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig toleràlhatò ,ha velünk èl egy rokona?

Figyelt kérdés
Pàrom bàtyja velünk lakik.Havi egyszer egy hetet nàlunk tölt.Van aki a pàrja anyjàval sem lakik együtt,nemhogy ìgy.

ma 14:50
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Ebben az esetben nem èrtem ,hogy amikor a nő megy a fèrfi anyjànak a hâzâba ,mièrt problèma együttèlni anyòssal.Amikor a nő örülhetne ,hogy a fèrfi ès az anyja toleràljâk ,hogy ott van.
ma 15:17
 22/30 anonim ***** válasza:
55%
Abban az esetben sem nagyon tud a nő mit tenni, ha ő költözik be az anyós lakásába. Maximum itt puffog, mint te.
ma 15:21
 23/30 anonim ***** válasza:
46%
Nyisd ki a szádat és majd meglátod, hogy megkapod, hogy nincs közöd ahhoz mennyiszer tartózkodik ott. Én se dobnám ki a testvérem a párom miatt.
ma 15:21
 24/30 anonim ***** válasza:
47%
Hát én pl semmiképp nem élnék együtt anyóssal. Nincs az a fax a földön.
ma 15:22
 25/30 A kérdező kommentje:
Az igaz, nekem is a csalàd fontos.Ên sem dobnàm ki.Inkàbb akkor offolnèk minden fèrfit örökre.
ma 15:23
 26/30 A kérdező kommentje:
24.es az attòl függ milyen az anyòs.
ma 15:42
 27/30 anonim ***** válasza:
Így nem értem mi jogon akarod kitúrni. A párodnak és a testvérének ugyanannyi joga van ott lakni, hisz egyenrangúak. Sőt nehesztelhetne ugyanannyi erővel ő is, hogy az öccse a barátnőjét odaköltöztette és kerülgetni kell. Én értem, hogy a párod megakarja spórolni az albérletet, de akkor bekell nyelni a békát, hogy nem mindig vagytok kettesben. De nem is értem, hogy jött neked akkor az ki ebben a történetben, hogy ő a zavaró tényező. Nem véletlen nem tetted hozzá ezt a történethez. De egyébként ha neked jobban megéri 200+ ezret kifizetni minden hónapban, akkor beszéld meg a pároddal, ott már senkit sem kell eltűrni, mivel az már a ti lakásotok.
ma 17:37
 28/30 A kérdező kommentje:
Gyerekkèrdèst fontolgatjuk.
ma 19:44
 29/30 anonim ***** válasza:
Az sem változtat semmit.
ma 19:46
 30/30 anonim ***** válasza:
Gyerekkérdést fontolgatni szívességi lakáshasználóként egy mások által is használt átjáróházban. Ez oszt igen 🫣 Remélem trollkodás.
ma 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!