Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyivel kell többet beletenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyivel kell többet beletennie a házimunkába?

Figyelt kérdés

Ha egy egyutt élő pár esetében az egyik 10től fél6ig dolgozik szombaton 9- fél 1ig.

A másik hétfő- szerda-péntek 7.30- 4ig. Utána 17-19ig ( de ez se mindig kb 10 ilyen alkalom van egy hónapban). Kedd és csütörtök 7.30-16ig dolgozik. Szombaton néha dolgozik csak

febr. 16. 09:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Oké, de miért hiszed, hogy az egyiknek bármilyen okból többet kéne házimunkát végeznie? Csak dobálózol félmondatokkal, töredék információkkal, de semmi sem derül ki.

Egyáltalán ki gondolja azt, hogy az egyiknek több házimunkával kell kompenzálnia és miért?

febr. 16. 14:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi felnőtt emberek vagyunk, ezért nem osztjuk be a házimunkát percekre lebontva. Ó, tele a szennyestartó, gyorsan bedobok egy mosást. Morzsa van a padlón, gyorsan felsöprök. Úgy ennék egy kis paprikás csirkét, te is kérsz? Valami odafolyt a mikróba, megpucolom, ha már észrevettem. Tele a szemetes, kiviszem. De ismerek olyan párokat, akik inkább 15 percet veszekednek azon, hogy ki nem vitte ki a szemetet, minthogy 2 perc alatt kivigyék. Igénytelen pasival meg nem költöznék össze.
febr. 16. 17:50
 13/17 A kérdező kommentje:
Hogy vegyünk le terhet a másik válláról azért , ezáltal aki többet dolgozik könnyebb neki
febr. 16. 21:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
De kb ugyanannyit dolgoztok, b+! Mit mártírkodsz feleslegesen?
febr. 16. 22:41
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen kb. Viszont neki van egy 10 alkalom kb amikor este 7re er haza
febr. 17. 12:09
 16/17 anonim ***** válasza:

Az minden második munkanap. Az rengeteg. Kb élni nincs idő mellette. Tudom, éb is minden második héten 18.00-ig dolgozok. Azon a héten túlélésre játszok. Reggel be tudom vinni a kicsit oviba, aztán indulok tovább. Este 7 előtt esek haza. Annyira van időm, hogy fürdessem a gyerekeket, mese, puszi, fekvés. Huss, máris este 10 van, és még nem vacsoráztam. Ezeken a napokon vagy eszünk a fagyasztóból, vagy főz a férjem. Péntekre kupi van, áll a mosogatóban a cucc, a szombati nap fele takarítással meg rendrakással telik.

Utálom, olyan, mintha az életem fele elveszne. A reggeles héten minden rendben van, nem is vagyok ennyire kimerült. Aktívan keresek másik állást, de jobb egyelőre nincs.

Ha a férjem még pattogna is a házimunka miatt, szerintem a válásig gyors lenne az út. Szerencsére nem egy szexista barom. Most mosogatógépre meg szárító gépre gyűjtünk.

febr. 17. 15:30
 17/17 A kérdező kommentje:
Neki úgy van ez hogy ha minden másnap kell menni akkor kb 2,5het alatt letelik. Ha nem minden másnap és ez a jellemzőbb akkor mondjuk hétfőn utána majd csak pénteken kell, tehát marad ki jó pár nap és ilyenkor húzódik el az egész hónapra.
febr. 17. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!